Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2018 τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» παρέδωσαν στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» κα Τρυφωνίδη Μαρία το ποσό των επτά χιλιάδων ευρώ(€7.000), το οποίο συγκεντρώθηκε από την φιλανθρωπική εκδήλωση SantaRunRhodes που πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2017.

Το 2ο SantaRunRhodes συνδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ», την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου. Πρόκειται για μια γιορτινή και συναρπαστική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες περπατάνε στο κέντρο της Ρόδου για καλό σκοπό, φορώντας στολές του Άγιου Βασίλη.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το κέντρο της Ρόδου «κοκκίνησε» και η πορεία των Άγιων Βασίληδων κατέληξε σε μια μεγάλη και κεφάτη συναυλία με τους Onirama.

Μετά την παράδοση του χρηματικού ποσού, στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της τοπικής οργάνωσης της «Φλόγας» Ρόδου, ο ταμίας του συλλόγου «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» Γιώργος Μηνατσής έκανε την εξής δήλωση:

«Για 2η φορά διοργανώσαμε το SantaRun στην πόλη της Ρόδου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου(ΔΟΠΑΡ), τους υποστηρικτές μας το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τον Εμπορικό Συλλόγου Ρόδου και όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές μας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την όμορφη και για καλό σκοπό εκδήλωση. Μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στον κόσμο της Ρόδου που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στην εκδήλωσή μας με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των €7.000, το οποίο σήμερα παραδώσαμε στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2016 με σκοπό να προσφέρουμε σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον Δεκέμβριο του 2018 στο 3ο SantaRunRhodes του οποίου οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει».