Αρχική Ρόδος Κοινωνία «Καμάρι Παστίδας» – Υπερηφάνεια και τιμή

«Καμάρι Παστίδας» – Υπερηφάνεια και τιμή

0
«Καμάρι Παστίδας» – Υπερηφάνεια και τιμή

Μετά από την επιτυχημένη παρουσία της χορευτικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας Ρόδου «Καμάρι» στην εκδήλωση “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821 ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΙΑ ΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ” που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τρίπολης και το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο Τρίπολης “Μωραΐτες” στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, νιώθουμε τιμή και υπερηφάνεια που ευτυχήσαμε να περπατήσουμε εκεί που περπάτησαν ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας και ιδιαίτερη συγκίνηση που βρεθήκαμε στον Ιερό χώρο της Αγίας Λαύρας όπου παρακολουθήσαμε σε μία απίστευτη αναπαράσταση τους Οπλαρχηγούς και τους Καπεταναίους να δίνουν τον Ιερό Όρκο και να υψώνουν το Ιερό Λάβαρο της Επανάστασης υπό τις ευλογίες του Παλαιών Πατρών Γερμανού !!!

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Την Τρίπολη, την Καλαμάτα, το Ναύπλιο, την Μάνη !
Όλη η Πελοπόννησος σε κάνει να νιώθεις υπερήφανος που είσαι Έλληνας !!!
Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Τρίπολης και ιδιαίτερα το Λαογραφικό Σωματείο “Μωραΐτες” Τρίπολης και τον Πρόεδρο Αδαμόπουλο Τάκη για την φιλοξενία.

Ήταν τιμή μας η παρουσία μας στις εκδηλώσεις αυτές στον Ιερό αυτό τόπο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε και τα απίστευτα πράγματα που είδαμε και μάθαμε για την Ιστορία του Έθνους μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Παναγιώτη Φραντζή Πρόεδρο του Συλλόγου «Στέγη Παράδοσης και Πολιτισμού» για την φιλοξενία και την ξενάγηση στην πόλη των Καλαβρύτων.

 

Βρείτε μας στο :

www.kamari-pastida.gr

www.youtube.com/kamaripastida

www.facebook.com/KAMARIPASTIDA

kamaripast@yahoo.gr