Επιπλέον κίνητρα θα έχουν οι συμμετέχοντες στο 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2019.

Η Οργανωτική Επιτροπή καθιεριερώνει πλέον χρηματικά έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές του Μαραθωνίου και θα είναι:

-900 ευρώ για τους πρώτους σε άνδρες και γυναίκες

-400 ευρώ για τους δεύτερους σε άνδρες και γυναίκες και

-200 ευρώ για τους τρίτους

Έτσι, θα επιβραβεύσει την προσπάθεια των καλύτερων αθλητών και αθλητριών που θα τρέξουν στη Ρόδο.

Εκτός απο τα χρηματικά έπαθλα, η Οργανωτική Επιτροπή θεσπίζει δύο βραβεία-κύπελλα για τους αγώνες των 5 και των 10 χιλιομέτρων:

-Της πιο γρήγορης και

-Της πολυπληθέστερης ομάδας

Έτσι, σε κάθε αγώνα, το ένα βραβείο-κύπελλο θα πάρει η ομάδα που θα έχει τον καλύτερο μέσο όρο από τους καθαρούς χρόνους των 5 πρώτων δρομέων της και στη δεύτερη κατηγορία,  η ομάδα με τον μεγαλύτερο αριθμό δρομέων που τερμάτισαν.

Απαραίτητος όρος συμμετοχής για κάθε ομάδα, να  έχει γίνει ομαδική εγγραφή και να τερματίσουν τουλάχιστον πέντε μέλη της, στον ανάλογο αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι ολοκληρώνονται την Κυριακή 22 τις Απριλίου 2018 οι εγγραφές για το 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων (οι μαθητές των δημοτικών εγγράφονται μέσω των σχολείων τους), που θα γίνουν την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση στη Ρόδο και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.rhodesmarathon.gr. Με ευκολία πλοήγησης και μοντέρνο design, στο νέο site του Μαραθωνίου Ρόδου, θα βρείτε πλούσιο πληροφοριακό και οπτικό υλικό για τη διοργάνωση.

ΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου, μαζί με τους αγώνες που τον πλαισιώνουν (Ημιμαραθώνιος, 10 χλμ., 5 χλμ και 1.000 μ.) και που θα γίνει στις 29 Απριλίου 2018, διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και το Δήμο Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Επίσης, με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

www.rhodesmarathon.gr.

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΡΟΔΟΥ