Την Τρίτη 1 Μαίου ξεκινάει το δεύτερο τουρνουά RHODES OPEN. Μετά την πετυχημένη διοργάνωση του πρώτου τουρνουά Rhodes Open το 2017 η διεθνής ομοσπονδία δεν δίστασε καθόλου να αναθέσει στο Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης την διεξαγωγή ακόμα ενός τουρνουά για το 2018.
Μια συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον Δήμο Ρόδου και τον ΡΟΑ που φαίνεται πως δυναμώνει κάθε χρόνο ενώ οι συμμετοχές από το εξωτερικό αυξήθηκαν και εμπλουτίστηκαν με αθλητές από τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, την Φινλανδία, το Ισραήλ, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, χωρίς να λοίπουν βέβαια οι περσινοί αθλητές από την Αγγλία, την Εσθονία, τη Ρωσία, την Πολωνία, τη Ρουμανία κλπ.
Πολλές φορές στη διάρκεια αυτής της προετοιμασίας οι παρεμβάσεις του Δημάρχου Ροδου κυρίου Φώτη Χατζηδιάκου έδωσαν λύση στα προβλήματα ενώ στους παλιούς φίλους του Ομίλου όπως ο κύριος Καρατζιάς προστέθηκε ο κύριος Μανωλάγκας Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Κοσκινού ο οποίος βοήθησε με πολλούς τρόπους την συντήρηση των εγκαταστάσεων .
Από την Τρίτη ο Ροδιακός λαός θα μπορεί να επισκέπτεται το Όμορφο Πάρκο του Τένις στο Καρακόνερο και να παρακολουθήσει μόνος ή με τα παιδιά του κάποιον αγώνα από τους πολλούς που θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα σε ένα προστατευμένο από οχήματα και πάσης φύσεως κινδύνους χώρο ανάμεσα σε αθλητές από όλο τον κόσμο.