Στην οικογένεια των μεγάλων χορηγών του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου και τα Atrium Hotels. Αναγνωρίζοντας τα ιδεώδη της συνεργασίας, της ευγενούς άμιλλας, που προωθεί ο αγώνας αλλά και τη συνεισφορά του στην προώθηση του αθλητικο-τουριστικού προφίλ του προορισμού και τη διάδοση της πολιτιστικής του κληρονομιάς, o μεγάλος ξενοδοχειακός όμιλος της Ρόδου αναλαμβάνει την χορηγία εθελοντισμού.

Ο κ. Κώστας Κωνσταντινίδης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ATRIUM HOTELS αναφέρει σχετικά με τη χορηγική συνεργασία με το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου: «Τα ATRIUM HOTELS συμβάλλουν ενεργά στις προσπάθειες όλων των παραγόντων και ειδικότερα των υπέροχων εθελοντών μας, που για μια ακόμη φορά συμμετέχουν σε δράσεις που προάγουν τα ιδεώδη του αθλητισμού, της διαπολιτισμικής συνεργασίας, της ανοιχτής και φιλόξενης κοινωνίας που διακρίνει τον λαό μας. Με την βοήθειά τους η Ρόδος θα καθιερωθεί σαν ένας τόπος ιδανικός για ψυχική και σωματική υγεία που αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους από κάθε χώρα και κάθε ηλικία. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ».

Αναφερόμενη στην αξία του Εθελοντισμού και στη χορηγική συνεργασία με τα ATRIUM HOTELS η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, Μαριέττα Παπαβασιλείου δηλώνει: «Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου προάγει το ιδεώδες του ευ αγωνίζεσθαι και αναδεικνύει την αξία της ομαδικής συνεργασίας μέσα από τον εθελοντισμό. Η επιτυχής διεξαγωγή του αγώνα βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στους εθελοντές μας, στην οργανωμένη ή μεμονωμένη προσφορά.

Είμαστε ευτυχείς που έχουμε κοντά μας, ως χορηγό εθελοντισμού τα ATRIUM HOTELS, ένα ξενοδοχειακό όμιλο που αναγνωρίζει εμπράκτως και ενστερνίζεται τη σπουδαιότητα της εθελοντικής προσφοράς και της ομαδικής συνεργασίας για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη της Ρόδου ως κορυφαίου προορισμού αθλητικών διοργανώσεων στο διεθνές στερέωμα».

Μία μεγάλη «γιορτή» εθελοντισμού

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου εκφράζει ένα σύνολο αρχών που προάγουν τις άξιες και τα ιδανικά, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Ο εθελοντισμός μέσα από τις δράσεις του, αναδεικνύει μια δράση ψυχής, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της συλλογικότητας και της ανθρώπινης επικοινωνίας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους δρομείς κατά τη διάρκεια του Αγώνα. Η «ραχοκοκαλιά» του Μαραθωνίου Ρόδου είναι οι εθελοντές (οργανωμένες ομάδες ή μεμονωμένοι), οι οποίοι συμβάλουν στην πραγματοποίηση και επιτυχία του αγώνα.

 

Οι εθελοντικές ομάδες/σύλλογοι που στηρίζουν τον Μαραθώνιο Ρόδου είναι:

 

§  ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΡΟΔΟΥ
§  Ε.Ο.Π.Κ C.B  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
§  ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου
§  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
§  ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΓΚΑΛΙΑ
§  ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
§  ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
§  ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ
§  Rodos Cycling
§  C.RO.P ΛΕΣΧΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
§  ΛΕΣΧΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΡΟΔΟΥ
§  ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔ/ΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ
§  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
§  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ
§  ΟΑΚ-ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ
§  ΕΚΑΒ, EUROMEDICA
§  ΤΡΟΧΑΙΑ ΡΟΔΟΥ
§  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΟΔΟΥ «Ο ΔΙΓΕΝΗΣ»
§  Χ.Ε.Ν. ΡΟΔΟΥ
§  ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ ΣΑΛΑΚΟΥ
§  Γ.Α.Ο. TAE KWON DO ΡΟΔΟΥ
§  ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

 

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes και ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Αργυρός χορηγός είναι ο ΔΕΔΔΗΕ.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ. και 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται στο www.rhodesmarathon.gr. Εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (09.00-13.00) και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

 

 

                                                                         ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                        ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΡΟΔΟΥ