Με τους επαγγελματίες παίκτες να κλέβουν την παράσταση, ξεκίνησε χθες στο ξενοδοχείο SHERATON το διεθνές τουρνουά squash που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων του αθλήματος. Ήταν ένα πραγματικά εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις.
Στο πιο δυνατό ματς της ημέρας ο Άγγλος Tom Richards επικράτησε με 2-1 του Αιγύπτιου Zahed Mohamed, ενώ ο Ελβετός Nicolas Mueller επιβλήθηκε με 2-0 του Ολλανδού Seb Weenink.
Στις υπόλοιπες κατηγορίες είχαμε συμμετοχή και από Ρόδιους αθλητές. Ειδικότερα, στην κατηγορία juniors με νίκη ξεκίνησε ο Βαγγέλης Πετράς επικρατώντας του Τούρκου Sarp Aydemir με σκορ 2-0. Αντίθετα οι Βαγγέλης Τζώκας και Αντώνης Λαζανάκης ηττήθηκαν με σκορ 2-0 από τον Βαγγέλη Παππά. Στην Β κατηγορία ανδρών στον «εμφύλιο» μεταξύ Στέργου Κούλαρου και Σταύρου Ηλιάδη νικητής ήταν ο πρώτος με σκορ 3-0. Για την ίδια κατηγορία οι Μιχάλης Τσαμπικάκης και Μιχάλης Ζερβός ηττήθηκαν με σκορ 3-0 από τον Ρώσο Alexander Belov και τον Γάλλο Yannick Claude αντίστοιχα. Στην Α2 κατηγορία των ανδρών με νίκη ξεκίνησε ο Χαράλαμπος Λουκαράς καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 του Τούρκου Hakan Aydemir. Αντίθετα ο Βασίλης Μπαρδής ηττήθηκε με 3-1 από τον Ρώσο Ruben Kocharayan. Στην ίδια κατηγορία πολλές πιθανότητες διάκρισης έχει ο νεαρός Ελληνοβρετανός Chris John Seitis, ο οποίος είναι γιος του πολύπειρου Ροδίου παίκτη Βαγγέλη Σείτη. Μάλιστα στο πρώτο του ματς σημείωσε σημαντική νίκη κατά του Στέφανου Καφαντάρη με σκορ 3-2.
Παρακαλούμε για τη δημοσίευση
Από το γραφείο τύπου