Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι έμειναν από το επιμορφωτικό προπονητικό καμπ βόλεϊ της Ρόδου, οι δύο καθηγητές Φυσικής Αγωγής-προπονητές από την Κύπρο που δίδαξαν σε αυτό και συγκεκριμένα, οι Σπύρος Πρωτοψάλτης και Αλεξία Ροτσίδου.

Με κοινή τους δήλωση, είπαν:

«Για πρώτη φορά στην Ρόδο μετά από μια πρόταση του παλιού φίλου, συναδέλφου και τωρινού διευθυντή του αθλητικού τμήματος του Δημοτικού Οργανισμού Ρόδου Θεοδώρου Θεόδωρου, διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου το πρώτο βόλεϊ Καμπ.

Η πρόσκληση-πρόκληση, μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Ήταν ένα ευχάριστο τετραήμερο με πολλή δουλειά και μεγάλο ενθουσιασμό από τα παιδιά. Ελπίζουμε να δώσαμε κίνητρα στα παιδιά για περισσότερη δουλειά και αγάπη για το άθλημα.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Κυριαζή Στέφανο, το διευθυντή κ. Θεοδώρου, τον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής  ΕΟΠΕ κ. Μαθιουδάκη Στάθη, τους εκλεκτούς συναδέλφους και υπεύθυνους γηπέδου κ. Σκαρτάδο Θεόδωρο και Σαχινίδη Θεόδωρο για την βοήθεια τους και ιδιαίτερη μνεία στον συνάδελφο κ. Σκαρτάδο, που συμμετείχε με Αερόμπικ στο πρόγραμμα μας»

Το καμπ, που απευθυνόταν σε κορίτσια 13 έως 15 ετών, διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ

Στέφανος Κυριαζής