Αναγκαστήκαμε να βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε στη αναβολή της συναυλίας του Γιάννη Αγγελάκα διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε η μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας πάνω στην σκηνή τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για τους θεατές.

Κατανοώντας την απροσδόκητη ταλαιπωρία του κοινού προσφέρουμε την δυνατότητα για την χρησιμοποίηση του ίδιου εισιτηρίου για την επικείμενη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα σε νέα ημερομηνία και τοποθεσία που θα ανακοινώσουμε άμεσα καθώς και την δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου για την Συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα με τον Βασίλη Καζούλλη στις 6 Σεπτεμβρίου με 50% έκπτωση (Απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου της συναυλίας του Γιάννη Αγγελάκα που αναβλήθηκε). Επίσης σας δίνεται το δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων σας αντί του εισιτηρίου στο κεντρικό μας σημείο προπώλησης στην είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου ή στο “The Lab, T-Shirts” Γ. Λέοντος 2.

Για όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από την ιστοσελίδα Viva θα υπάρξει νέα ανακοίνωση μόλις οριστικοποιηθεί η νέα ημερομηνία της συναυλίας.

 

FANTASIA MUSIC

RHODES SUMMER FESTIVAL 2018