Η Καλλιτεχνική & Γεν. Δ/ντρια Πηνελόπη Σερδάρη, ιδρύτρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου παρουσιάζει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου 2018, παρουσία του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ρόδου κ. Στέφανου Κυριαζή και του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου. Η κ. Σερδάρη αφού ευχαρίστησε τον Δήμο και τον Πολιτιστικό Οργανισμό ΔΟΠΑΡ για την στήριξη του φεστιβάλ από την ίδρυσή του το 2007, δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό που φέτος για πρώτη φορά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αγκάλιασε το φεστιβάλ διότι χωρίς την υποστήριξη της θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί και μάλιστα με ένα πρόγραμμα υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου και τη συμμετοχή διεθνούς φήμης καλλιτεχνών από ΗΠΑ, Αίγυπτο, Γαλλία, Ιαπωνία και Ελλάδα!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου είναι αφιερωμένο στην 30η επέτειο από την ένταξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ουνέσκο και στο 2018 Ευρωπαικό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ εντάσονται στο πρόγραμμα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου 2018, οργανώνεται από τον πολιτιστικό οργανισμό “Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού -Αθλητισμού Δήμου Ρόδου υπό την Καλλιτεχνική και Γεν. Δ/νση της Συμβούλου Διαχείρισης Πολιτισμού κ. Πηνελόπης Σερδάρη, ιδρύτριας του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού – ΕΟΤ και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Ουνέσκο.

 

Πληροφορίες:

www.rhodes-festival.gr

www.facebook.com/rhodesinternationalfestival

Instagram: Rhodes International Festival

 

Είσοδος ελεύθερη

Παλάτι του Μεγαλου Μαγίστρου

5,7,11,13 Σεπτεμβρίου, 2018

Έναρξη: 21:00

 

Χορηγοί επικοινωνίας:Εφημερίδα Ροδιακή, Aegean TV, Εφημερίδα Δημοκρατική, Ράδιο Λυχνάρι, rhodes.com.gr

Χορηγοί φιλοξενίας : Rodos Palace, Atrium Platinum, Mitsis Grand Hotel

Χορηγοί : Yachting Club, Μεσαιωνικό Ρόδο