Αρχική Εκδηλώσεις Εκθέσεις / Τέχνη Επίσημη τελετή έναρξης και Συμπόσιο των Ανοικτών Πορτών 2018

Επίσημη τελετή έναρξης και Συμπόσιο των Ανοικτών Πορτών 2018

0
Επίσημη τελετή έναρξης και Συμπόσιο των Ανοικτών Πορτών 2018

Με υπερηφάνεια και χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι Ανοικτές Πόρτες 2018 θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου με ένα υψηλού επιπέδου συμπόσιο αφιερωμένο στο φετινό θέμα “Ανοικτές Πόρτες – Ανοικτή Πόλη, Ρόδος – 30 χρόνια Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO”.

Έξι διακεκριμένοι ομιλητές, από διάφορους φορείς, θα φωτίσουν το θέμα, ο καθένας από τη δική του πλευρά, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ρόδου ως Πόλη Παγκόσμιας Κληρονομιάς και θα αναφερθούν σε ζητήματα όπως προκλήσεις και ευκαιρίες σχετικές με την πολιτιστική κληρονομιά, τον τουρισμό και τη διατήρηση της Μεσαιωνικής Πόλης ως ένα ιστορικό, ζωντανό και οικιστικό σύνολο.

Η επίσημη τελετή έναρξης και το συμπόσιο θα πραγματοποιηθούν στην ιστορική Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου του Μεγάρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο Μαντράκι.

Ημερομηνία: Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου
Ώρα: 20:00
Διάρκεια: 1,5 ώρα
Είσοδος: Ελεύθερη
Dress code: Smart Casual

Ευγενική παράκληση
Σας παρακαλούμε θερμά, ως ένδειξη σεβασμού στους ομιλητές, να προσέλθετε εγκαίρως και να λάβετε τη θέση σας πριν τις 20:00. Η Αίθουσα θα ανοίξει στις 19:30. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Δεξίωση
Το συμπόσιο θα ακολουθήσει εορταστική δεξίωση στη βεράντα του Μεγάρου με θέα το λιμάνι του Μανδρακίου (καιρού επιτρέποντος).

 

RICHeS 
Rhodes International Culture & Heritage Society