Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.9 C
Rhodes

Historica

- Διαφήμιση -

Έτοιμες είναι οι επετειακές εμφανίσεις για την Historica, που θα γίνει στη Ρόδο από 12 έως 14 Οκτωβρίου. Οι στολές με… άρωμα και πολλά στοιχεία περασμένων δεκαετιών, καθώς και τα αναμνηστικά της εκδήλωσης είναι έτοιμα και σε λίγες μέρες θα ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσετε να τα προμηθευτείτε και από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.historica.gr). Η Historica δεν είναι ένας ποδηλατικός αγώνας. Είναι η μεγάλη συνάντηση των φίλων τoυ παλιού, κλασικού, ατσάλινου ποδηλάτου και των ιστορικών χώρων ανά τον κόσμο. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ο διοργανωτής Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου Ιβίσκος ετοιμάζεται για να υποδεχθεί όλους τους «θρύλους» της ποδηλασίας.

Η PPG INDUSTRIES ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ HISTORICA

Ένας από τους σημαντικούς χορηγούς της Historica είναι η PPG Industries, η οποία ιδρύθηκε το 1883 στο Pittsburgh Ohio, διαθέτει εκατοντάδες σειρές προϊόντων καταναλωτικά, βιομηχανικά, μέσα μεταφοράς, κτίρια και κατασκευές και ανταποκρίνεται απόλυτα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της διεθνούς αγοράς. Ανήκει σε 154,000 μετόχους και απασχολεί πάνω από 46.000 εργαζομένους. Έχει περισσότερα από 160 εργοστάσια παραγωγής και θυγατρικές εταιρίες σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο και 15 ερευνητικά κέντρα παγκοσμίως.

Δραστηριοποιείται σε 3 τομείς της αγοράς :

- Διαφήμιση -

*Χρώματα επαναβαφής και ΟΕΜ : Aerospace -Architectural Coatings – Automotive Refinish Coatings – Protective & Marine Coatings

*Βιομηχανικά χρώματα προστασίας : Automotive OEM –Coatings – Industrial Coatings – Packaging Coatings- Specialty coatings/materials

*Γυαλιά : Fiber Glass – Flat Glass

H PPG Industries, συνεργάζεται με όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες και έχει θυγατρικές εταιρείες σε όλο το κόσμο κάτι που σαν εταιρεία την κάνει τόσο περήφανη αλλά και υπεύθυνη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει στον πελάτη.

Στην PPG Industries στην Ευρώπη, απασχολείται μία ομάδα με περισσότερο από 2000 επαγγελματίες, σχεδόν κάθε εθνικότητας. Η PPG έχει επιλεχθεί από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και επί πλέον είναι ο προμηθευτής  των καλύτερων σειρών χρωμάτων και των καλύτερων προγραμμάτων και διαδικασιών επισκευής για τα φανοβαφεία.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα