Αρχική Εκδηλώσεις Αθλητισμός «Έκλεψε» τις εντυπώσεις η Παπαδοπούλου

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις η Παπαδοπούλου

0
«Έκλεψε» τις εντυπώσεις η Παπαδοπούλου

Με τη αθλήτρια του ΡΟΑ Βικτώρια Παπαδοπούλου να «κλέβει» τις εντυπώσεις, ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Παγκόσμιου τουρνουά Rhodes ITF JUNIOR. H νεαρή αθλήτρια του ΡΟΑ επικράτησε με 2 – 0 σετ (6 – 4, 6 – 3) της Σουηδέζας Sissi Axelsson και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Με τη νίκη της αυτή που αποκτά πολύ μεγάλη σημασία για την ίδια, κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη των Νεανίδων. Η Παπαδοπούλου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έπαιξε με μεγάλη ωριμότητα και συγκέντρωση απέναντι σε μια δύσκολη αντίπαλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και η μοναδική πλέον απ΄όλους τους ροδίτες αθλητές που συνεχίζει στην διοργάνωση.

Η ίδια, σε δηλώσεις που έκανε μετά την επιτυχία της τόνισε:
«Είχα ένα προαίσθημα πριν από το τουρνουά ότι θα καταφέρω και θα περάσω στον επόμενο γύρο. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο αλλά δεν φοβήθηκα καθόλου. Έπαιξα με καθαρό μυαλό και τα κατάφερα. Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένη. Πήρα τους πρώτους μου βαθμούς στην Παγκόσμια κατάταξη και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θα προσπαθήσω να πάω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Δεν μπόρεσαν τα αγόρια

Στα αγόρια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά καθώς η διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους τους ήταν αισθητή. Ειδικά στους αγώνες του Φώτη Αναστασιάδη που έχασε 2 – 0 σετ (6 – 0, 6 – 0) από τον Βρετανό Sam Bossem και του Αναστάσιου Παρίση που έχασε με το ίδιο σκορ (6 – 3, 6 – 0) από τον επίσης Βρετανό Peter Alam. Την ήττα με 2 – 0 (6 – 2, 6 – 4) γνώρισε και ο Γιάννης Τσιγάρος από τον Αθηναίο Φίλιππο Δημητριάδη όμως ο αθλητής του ΡΟΑ έκανε ένα καλό παιχνίδι, το πάλεψε και έχασε στις λεπτομέρειες. «Πλήρωσε» ουσιαστικά το ότι δεν ήταν τόσο σταθερός.

Ο ΡΟΑ παρέθεσε πάρτι

Μετά το τέλος των αγώνων της δεύτερης ημέρας, ο ΡΟΑ διοργάνωσε ένα πολύ όμορφο πάρτι για όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του tennis club στο Κορακόνερο. Το πάρτι περιλάμβανε …πολύ φαγητό αλλά και μια ξεχωριστή …latin πινελιά με ένα ωραίο χορευτικό έκπληξη. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολής καθώς και η αντιδήμαρχος τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου.