Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Τουρνουά 5Χ5, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, το οποίο διοργάνωσαν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ, με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου ΔΟΠΑΡ και την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των γηπέδων του κ. Μιχάλη Βιτζηλαίου. Στο τουρνουά συμμετείχαν και συνέδραμαν οικονομικά αρκετοί πολιτιστικοί σύλλογοι, εκπρόσωποι της αστυνομίας αλλά και της μεραρχίας καθώς και εθελοντικές ομάδες. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσοπανάκης, ο οποίος εκπροσωπούσε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Νικητής του τουρνουά ύστερα από μια δύσκολη αναμέτρηση, μεταξύ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιστρίου «Ο Άγιος Μερκούριος», και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιστρίου «Ο Άγιος Μερκούριος» με σκορ 7-5. Η νίκη και το κύπελλο αφιερώθηκαν από όλη την ομάδα με συγκίνηση στον αγαπητό Νίκο Αυγουστάκη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και στήριξαν το 4ο Τουρνουά 5Χ5, συγκεκριμένα τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μονολίθου »Νέα Ζωή», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιστρίου «Ο Άγιος Μερκούριος» , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου «Το Σπήλαιο», την Ο.Α.Κ, την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαματριάς «Καλλιγένεια» καθώς και τους εκπροσώπους της Αστυνομίας και της Μεραρχίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στον ΔΟΠΑΡ και ιδιαιτέρως στον πρόεδρο του κ. Στέφανο Κυριαζή για την πολύτιμη στήριξη και την συνεργασία στη διοργάνωση του τουρνουά, στον κ. Μιχάλη Βιτζηλαίο για την δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων, στον κ. Παναγιώτη Εγγλέζο και την Ομοσπονδία των Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου για την άριστη συνεργασία και την συνεχή στήριξη των δράσεων του συλλόγου.

Ακόμη ευχαριστεί την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου για την αφιλοκερδή συμμετοχή στη διαιτησία των αγώνων, και την Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ο.Α.Κ για την κάλυψη των πρώτων βοηθειών των αγώνων. Τέλος ευχαριστεί όλα τα μέσα έντυπα και ηλεκτρονικά τα οποία στήριξαν την εκδήλωση.