Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Πάππου παρέδωσαν σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, στην πρόεδρο του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή» κα Μαρία Κρητικού το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ(€2.000), το οποίο συγκεντρώθηκε από την φιλανθρωπική εκδήλωση SantaRunRhodes που πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2018.

Το 3ο SantaRunRhodes συνδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ», την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου(ΔΟΠΑΡ) και του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου.

Μετά την παράδοση του χρηματικού ποσού, ο πρόεδρος του συλλόγου «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» Αυγερινός Αυγερινού – Παναγιώτου έκανε την εξής δήλωση:

«Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώσαμε το SantaRunRhodes στο νησί μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, τους υποστηρικτές μας, Δήμο Ρόδου(ΔΟΠΑΡ) και Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου, καθώς και όλους τους χορηγούς και εθελοντές μας, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την όμορφη και για καλό σκοπό εκδήλωση.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Ροδίτη καλλιτέχνη Βαλάντη Αυγενικό και το συγκρότημα των Droulias Brothers για την μοναδική εμφάνισή τους στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στον κόσμο της Ρόδου που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στηρίζοντας την εκδήλωσή μας».

Σημειώνεται ότι έχει ήδη παραδοθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ(€2.000) στον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», ενώ έχει προγραμματιστεί  η παράδοση του χρηματικού ποσού των χιλίων ευρώ(€1.000) στο Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου «ΕΥΘΥΤΑ» εντός του μηνός Φεβρουαρίου, μετά από συνεννόηση με την πρόεδρο του κα Ελένη Καρύδη.