Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά τένις Ε3 Eθνικού Πρωταθλήματος της 12ης εβδομάδας στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο Καρακόνερο, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής εκφράζει δημόσια τις παρακάτω δηλώσεις:

«Θέλω να συγχαρώ τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, για την επιτυχία της νέας πανελλήνιας διοργάνωσης που ανέλαβε στον χώρο του. Φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο, νεαρούς σε ηλικία αθλητές από άλλους Ομίλους της Ρόδου, της Δωδεκανήσου και Ομίλων της Αττικής.

Το τένις αποτελεί ένα καθημερινό άθλημα των ροδιτών και το αποδεικνύουμε με την πρώτη ευκαιρία. Συγχαίρω κι όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, όπως και τους συνοδούς τους. Οι εκτός Ρόδου, είμαι σίγουρος, ότι εισέπραξαν μια ικανοποιητική δόση φιλοξενίας και πολιτισμού μας, στοιχεία απαραίτητα για τον σχηματισμό όμορφων αναμνήσεων.

Ο ΔΟΠΑΡ στήριξε και αυτή την προσπάθεια. Ήταν «παρών», όπως οφείλει να είναι σε κάθε αθλητική εκδήλωση της Ρόδου. Σαν διοργανωτής, είτε σαν συνδιοργανωτής, είτε σαν υποστηρικτής.»

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΠΑΡ