Το Eurohoops είναι υποστηρικτής του GalisBasketball 3on3, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2019 στην πλατεία Δημαρχείου, με ξεχωριστούς καλεσμένους από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πολλές δράσεις εντός και εκτός γηπέδου!

Το μεγαλύτερο διεθνές μπασκετικό site στην Ευρώπη, Eurohoops.net, είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης. Το Eurohoops.net, ιδρύθηκε το 2012 και δημοσιεύει σε καθημερινή βάση νέα σε 6 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Τουρκικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Ρωσικά) προσφέροντας ποιοτικό περιεχόμενο σε όλους τους Fans παγκοσμίως. Είναι Official Global Media Partner της Ευρωλίγκας, Πάροχος Περιεχομένου στο Basketball Champions League και την VTB και Official Media Partner του Συνδέσμου Προπονητών της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, η Eurohoops Events έχει αναλάβει την χορηγική/εμπορική επικοινωνία του GalisBasketball 3on3 προωθώντας ένα ακόμα μεγάλο μπασκετικό event, το οποίο φέρνει τους φιλάθλους πιο κοντά στο εθνικό μας άθλημα.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι Επίσημος Χορηγός του GalisBasketball 3on3, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2019 στην πλατεία Δημαρχείου, με ξεχωριστούς καλεσμένους από το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πολλές δράσεις εντός και εκτός γηπέδου!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι το μεγαλύτερο ΙΕΚ της Ελλάδας και 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια στην Ευρώπη! Στα 45 και πλέον, χρόνια της ηγετικής πορείας του στον χώρο της εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με περισσότερους από 13.332 ενεργούς σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα, μένει πιστό στο όραμά του για πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε Διεθνή πρότυπα, που θα ανοίξει στον κάθε απόφοιτο την πόρτα στην αγορά εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.iek-akmi.edu.gr

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

https://www.galisbasketball.gr/galisbasketball-3on3-to-programma-ton-agonon-sti-rodo/?fbclid=IwAR0jOau26fQv8BnnSxVfF6x7VtaSZGJmE_EcQjn8w1I-iACO9s6ye3ouFfI