Αρχική Ρόδος Κοινωνία Το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για αστέγους» πρόκειται να εξοπλίσει τα ωφελούμενα νοικοκυριά με ηλεκτρικά είδη

Το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για αστέγους» πρόκειται να εξοπλίσει τα ωφελούμενα νοικοκυριά με ηλεκτρικά είδη

0

Ο Δήμος Ρόδου σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, «Άγιος Εφραίμ» υλοποιούν το σχέδιο δράσης «Γέφυρες Αλληλεγγύης στη Ρόδο» του προγράμματος Στέγαση και Εργασία για αστέγους του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Το πρόγραμμα αφορά 20 νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες αστεγίας. Μέχρι σήμερα 11 νοικοκυριά έχουν εξασφαλίσει κατοικία και αναμένεται μέχρι τέλους του έτους να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Στο πλαίσιο του προγράμματος προβλέπεται η αγορά ηλεκτρικών ειδών (ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, αφυγραντήρες και σόμπες). Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλλουν προσφορές, το αργότερο μέχρι την 8η Ιουλίου 2019, από τις 09:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ, στο γραφείο του Συλλόγου Εθελοντών «Άγιος Εφραίμ», εντός Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, υπόψη κυρίας Σαρρή Μίνας. Ο συνολικός προϋπολογισμός της διακήρυξης, ανέρχεται στο ποσό των 16.225,20€ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. και των νόμιμων κρατήσεων. Η εξόφληση του προμηθευτή με την οικονομικότερη προσφορά, θα πραγματοποιηθεί εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού (08/07/2019). Η διακήρυξη και η μελέτη είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου https://www.searodos.org. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 22410 43145 και 22410 43146, φαξ: 22410 43149 και e-mail: stegasi@rhodes.gr.