Νέα παγκόσμια διοργάνωση για το νησί μας. Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης συνδιοργανώνει μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου παγκόσμιο τουρνουά τένις ITF JUNIOR 2019 “RODOS CUP”. Το τουρνουά θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου με την συμμετοχή 18 αγοριών και κοριτσιών ηλικίας κάτω των 18 ετών. Να σημειωθεί ότι το τουρνουά αυτό δόθηκε για πρώτη φορά στη Ρόδο από την διεθνή Ομοσπονδία και την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης η οποία ηγείται της όλης διοργάνωσης.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά λαμβάνουν μέρος οι αθλητές που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες, με τρανταχτό παράδειγμα την ανάδειξη μέσα από τέτοια τουρνουά των Roger Federer και Dominic Thiem νούμερο 1 και 4 αντίστοιχα της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο ΡΟΑ τις τελευταίες αυτές ημέρες εργάζεται πυρετωδώς για να καλύψει την κάθε λεπτομέρεια και να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας παγκόσμιας διοργάνωσης. Δίνει εξετάσεις για να μπορέσει να διεκδικήσει και μεγαλύτερα τουρνουά, που φυσικά θα προσδώσουν τιμή και αίγλη στον Όμιλο και το νησί μας. Οι φίλοι του αθλήματος είναι ενήμεροι και αναμένεται να δώσουν το παρόν τους στους αγώνες χαρίζοντας το χειροκρότημα τους στους αθλητές και στις αθλήτριες.

 

Το Γραφείο Τύπου