Το HERO 2030 Bike Festival είναι μια σειρά ποδηλατικών αγώνων δεξιοτεχνίας για παιδιά και είναι αφιερωμένο στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το 4ο Hero Bike Festival φιλοξενείται στη Ρόδο στο χώρο στάθμευσης του Υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στo 7o χλμ Ρόδου-Λίνδου, και σας καλούμε για να ποδηλατίσουμε μαζί, περνώντας τους 17 στόχους, σε μια μοναδική και πρωτότυπη πίστα Δεξιοτεχνίας..

Με εμπόδια όπως «Ο Σαλίγκαρος της Υγείας», «Η Πόρτα της Καινοτομίας», «Το Ζικ Ζακ της Συνεργασίας», κ.α, τα παιδιά θα γυμνάσουν το σώμα και τη σκέψη τους και θα έρθουν σε επαφή με τους 17 Στόχους, λαμβάνοντας ερεθίσματα για πιο ενεργό ρόλο στον κόσμο που καλούνται να «κατακτήσουν».

Ανεξάρτητα με το ποιος θα τερματίσει πρώτος ή τελευταίος, για εμάς όλοι θα είναι νικητές!!!

Παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον Διασυλλογικό Αγώνα Αγωνιστικής Ποδηλασίας Σιρκουί που διοργανώνει ο Π.Ο.ΡΟΔΟΥ ΡΟΔΗΛΙΟΣ και να απολαύσετε στιγμές έντασης και συναγωνισμού.

Όλες οι δραστηριότητες είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Σας περιμένουμε με τα ποδήλατα, το κράνος και την θετική σας διάθεση !!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ:

  • 10:30 -12:30 Αγώνες open στη πίστα Δεξιοτεχνίας
  • 10:30 -12:30 Διασυλλογικός, Αγωνιστικής ποδηλασίας

Λίγα λόγια για τη σειρά αγώνων  HERO 2030 BIKE FESTIVAL

Η σειρά αγώνων HERO 2030 BIKE FESTIVAL πραγματοποιείται με τη συνεργασία τοπικών Ποδηλατικών Συλλόγων στις μεγάλες πόλεις και την υποστήριξη της μεγάλης ποδηλατικής κοινότητας «εν κινήσει».

Περισσότερα: https://www.facebook.com/HERO-Greece-Cycling-Festivals-635672446574447/

Video από τον 1ο Hero Bike Festival : https://www.facebook.com/enkiniseicycling/videos/384901878956992/UzpfSTYzNTY3MjQ0NjU3NDQ0NzoxMzI5NTEwMTczODU3MzM0/

 

Λίγα λόγια για τους 17 Στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Όπως έχει αναφέρει ο Αντόνιο Γκουτέρες, ΓΓ ΟΗΕ: «Οι Στόχοι για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι το μονοπάτι που μας οδηγεί σε ένα κόσμο δικαιότερο, πιο ειρηνικό και ευημερούντα, και σε έναν υγιή πλανήτη. Είναι επίσης μια πρόσκληση για αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καθήκον από το να επενδύσουμε στην ευημερία των νέων.»

Περισσότερα: https://www.unric.org/el/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=36&Itemid=71

 

Λίγα λόγια για την Ποδηλατική κίνηση «Εν Κινήσει»

Η Ανεξάρτητη Ποδηλατική Κίνηση «εν κινήσει» αφουγκράζεται, συζητά, σχεδιάζει, προτείνει, συντονίζει και βοηθάει την υλοποίηση ποδηλατικών δράσεων, ενώνοντας όλους τους ποδηλάτες σε ένα κοινό στόχο: την προβολή και την ανάπτυξη της ποδηλασίας σαν τρόπο ζωής, σαν φιλοσοφία, σαν αθλητική δράση.

Το σύνθημά της κίνησης είναι: Πρώτα ο Ποδηλάτης».

Περισσότερα: https://www.facebook.com/enkiniseicycling/