Όπως είχε ανακοινωθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητηνίας, εγκαταστάθηκε η νέα παιδική χαρά σύγχρονων προδιαγραφών στο χωριό της Κρητηνίας.

Έπειτα από συνεννόηση, το προηγούμενο διάστημα ο δήμος φρόντισε τον περιβάλλοντα χώρα και ο πολιτιστικός σύλλογος Κρητηνίας με δικά του έξοδα εγκατέστησε την παιδική χαρά.

Η παιδική χαρά πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και τους αυστηρούς όρους ασφαλείας κι έτσι δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά του χωριού να παίζουν σε ασφαλές μέρος αλλά και οι γονείς να χαλαρώνουν στον περιβάλλοντα χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια ο πολιτιστικός σύλλογος ανακαίνισε το «στέκι» του χωριού και έδρα του συλλόγου και τη βιβλιοθήκη, δεύτερη παλαιότερη στα Δωδεκάνησα. Επιπλέον σε συνεργασία με την εκκλησιαστική επιτροπή έφτιαξαν το πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο. Όλα αυτά με την συνδρομή των κατοίκων και φίλων της Κρητηνίας.

Έτσι το τετράγωνο αυτό αποτελεί κέντρο πολιτισμού και αναψυχής για το όλο το χωριό.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας εδώ και πολλά χρόνια κρατάει ζωντανό το χωριό, τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις πάντα με την αφιλοκερδή εργασία δεκάδων εθελοντών και με την στήριξη του κόσμου.

Περισσότερες φωτογραφίες στο: kritinia.gr