Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου ανοίγει και φέτος τις πύλες του για να υποδεχθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου με τέσσερις μοναδικές συναυλίες στις 28,29,30 και 31 Οκτωβρίου.

Επίσημη έναρξη, την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, με τον διεθνούς φήμης Τσέχο πιανίστα Jiří Pazour σε ένα πρόγραμμα κινηματογραφικής μουσικής από τις πιο διάσημες ταινίες όλων των εποχών. Σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο της Τσεχίας στην Αθήνα.

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου το δημοφιλές ηλεκτρικό τρίο εγχόρδων “Trinity” θα παρουσιάσει ένα δυναμικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της rock, pop, latin μουσικής σκηνής.

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια Νικόλ Σαραβάκου έρχεται με την μπάντα της στη Ρόδο, των παιδικών της καλοκαιρινών αναμνήσεων, για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και μιούζικαλς.

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου το φεστιβάλ θα αποχαιρετίσει το κοινό του με μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη της Μαρίας Κάλλαςμε τη συμμετοχή δυο διακεκριμένων πρωταγωνιστών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της διεθνούς φήμης σοπράνο Βασιλικής Καραγιάννη και του διακεκριμένου τενόρου Βασίλη Καβάγια. Τους καλλιτέχνες συνοδεύει στο πιάνο ο Φρίξος Μόρτζος.

 

Καλλιτεχνική & Γεν. Διεύθυνση

Πηνελόπη Σερδάρη

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου , Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού -Αθλητισμού Δήμου Ρόδου Δ.Ο.Π.Α.Ρ

Υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του ΕΟΤ.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού,της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής, της Ουνέσκο και του Πολιτιστικού Κέντρου της Τσεχίας.

Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα Ροδιακή, Ράδιο Λυχνάρι, Εφημερίδα Δημοκρατική, rhodes.com.gr

Χορηγοί φιλοξενίας : Rodos Palace, Atrium Platinum, Mitsis Grand Hotel

Χορηγοί : Yachting Club, Μεσαιωνικό Ρόδο

Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, 28-31 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: 20.00

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες

www.rhodes-festival.gr

Facebook: Rhodes International Festival

Instagram: Rhodes International Festival