Ο Δήμος Ρόδου, σας προσκαλεί στην ημερίδα, με θέμα: “ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Για μια προσβάσιμη, σύγχρονη, φιλική πόλη” που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2019, ώρα 10.00 π.μ. και ημέρα Τετάρτη στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γρ. Λαμπράκη 8, Ρόδος 85131. Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της πράξης «Ολοκληρωμένο Τηλεματικό Σύστημα Δημοτικών Συγκοινωνιών για Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα» και ακρωνύμιο «ΕΥ- ΚΙΝΗΣΗ», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020, στο οποίο ο Δήμος Ρόδου είναι κύριος δικαιούχος.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του εταιρικού σχήματος και συγκεκριμένα, εκπρόσωποι από το Δήμο Σύρου Ερμούπολης, το Δήμο Θήρας, την εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Λεμεσού και το Ερευνητικό κέντρο Frederick της Κύπρου αλλά και προσκεκλημένοι ομιλητές.

Στόχος της Ημερίδας είναι αφ’ ενός μεν να παρουσιαστεί το έργο που έχει εκτελεστεί στο πλαίσιο της πράξης και αφετέρου μέσω του διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων, να διερευνηθεί η αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της πράξης και να αποτυπωθούν προτάσεις και ιδέες για τον μετασχηματισμό της πόλης μας σε  μια προσβάσιμη, σύγχρονη και φιλική πόλη.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

& ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ