Όλο και κάτι νέο συμβαίνει στην χορωδία «Πόλις»!!

Αρχικά εντάχθηκαν στα μέσα του Οκτώβρη σε εβδομαδιαία βάση τα σεμινάρια ορθοφωνίας που απέδωσαν ήδη τους πρώτους καρπούς: οι χορωδοί με την καθοδήγηση της σοπράνο κ. Ζωής Κοκκαλά, εφαρμόζουν στην πράξη πλέον τα όσα τους έχει διδάξει θεωρητικά σε κάθε τραγούδι που έχουν ήδη μελετήσει με την μαέστρο.

Από την βδομάδα που μας πέρασε, σειρά πήρε και η θεωρητική μουσική κατάρτιση, που ήταν «αχαρτογράφητα νερά» για πολλούς από τους ερασιτέχνες χορωδούς, με σκοπό να συμπληρωθεί η βασική επιμόρφωση τους, ώστε η μελέτη των τραγουδιών, να μην είναι μία στείρα εκμάθηση, αλλά να προσφέρει και τις απαραίτητες γνώσεις της μουσικής παιδείας.

Το μέλος της χορωδίας και καταξιωμένη μουσικός κ. Άρτεμις Μανωλούκου, την οποία ευχαριστούμε εγκάρδια, ανέλαβε το δύσκολο έργο να μεταδώσει απλά και κατανοητά στα υπόλοιπα μέλη τις γνώσεις της για την μουσική, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην θεωρητική επιμόρφωση που συμπληρώνει το τρίπτυχο: τραγούδι-ορθοφωνία-μουσική παιδεία για τα μέλη της χορωδίας, με στόχο πάντα την βελτίωση και την εξέλιξη τους.

Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθει κανείς κάτι καινούργιο, ποτέ δεν είναι αργά να συμπληρώσει τις γνώσεις του, να βελτιώσει τις δυνατότητες του, να γίνει καλύτερος..

Αν κι εσείς θέλετε να γίνετε συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την μαέστρο κ. Άντζελα Σπανού στο τηλέφωνο 697 424 7184