Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Δωδεκάνησου Α.Ε. με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης πραγματοποίησαν σήμερα 1-11-2019 επίσκεψη στο 5ο Δημοτικό Σχολείο πόλεως Ρόδου.

Ο Οικονομικός Επόπτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κασέκας Φώτης και η υπεύθυνη του κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης κα. Παπασάββα Φιλία κατόπιν πρόσκλησης των εκπαιδευτικών κ.κ. Κυρίτση Ελισάβετ και Παπαζαχαρίου Ειρήνης συζήτησαν με τους μαθητές της τρίτης δημοτικού θέματα οικονομίας με έμφαση στις έννοιες της ανάπτυξης, της αποταμίευσης και της φορολογικής συνείδησης. Η ενημέρωση περιλάμβανε τη προβολή εκπαιδευτικής ταινίας και την επίδειξη των νομισμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι μαθητές αφού κλήθηκαν να λύσουν γρίφους συνδεδεμένους με το θέμα της ημέρας, χάρισαν μοναδικές δημιουργίες στους εισηγητές. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη παράδοση  αναμνηστικών κουμπαράδων και ενημερωτικών βιβλίων στους μικρούς μας φίλους.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τμήμα Δωδεκανήσου ευχαριστεί το 5ο δημοτικό σχολείο Ρόδου για τη πρόσκληση και δεσμεύεται ότι θα παραμείνει δίπλα στους μαθητές της Δωδεκανήσου ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα όλων των βαθμίδων της εκπαιδευτικής κοινότητας.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ  Π.Τ. ΔΩΔ/ΣΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κωνσταντίνος Γ. Ζωγραφίδης