Σε μουσική ανάταση με jazz μουσική καλεί το κοινό της Ρόδου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2-12-2019, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο και σκοπό έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του σχολείου με μουσικά όργανα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί χάρη στην αφιλοκερδή συμμετοχή της Rhodes Jazz Band, ενώ στην αρχή της συναυλίας ζωντάνια και ρυθμό θα δώσει το εξαιρετικό Σύνολο Κρουστών του σχολείου. Τιμή εισιτηρίου: 5€.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί για τη στήριξη της προσπάθειας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ και ιδιαίτερα τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο σε θέματα πολιτισμού κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και, αντίστοιχα, τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Κολιάδη (αφού για άλλη μια φορά συμβάλλουν θετικά σε θέματα του σχολείου), καθώς και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης:

  • τον καθηγητή του ΜΣΡ Νίκο Χασάπη, για την καλλιτεχνική προετοιμασία της εκδήλωσης,
  • τα μέλη της Rhodes Jazz Band (Αντώνη Ντόντο, τενόρο, Αντώνη Ροζέ, άλτο, Γιάννη Χριστοδούλου, πιάνο, Μάριο Χριστοδούλου, μπάσο, Νίκο Χασάπη, τύμπανα) και τους μαθητές και μαθήτριες του Συνόλου Κρουστών του ΜΣΡ, για την ένθερμη συμμετοχή τους,
  • τα μέλη του συλλόγου Δημήτρη Χαλκιά και Θεοδόση Στεφανάκη, για την πολύτιμη συνεισφορά τους σε οργανωτικά θέματα,
  • τη Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου, για την καθολική συνεργασία.