Συνεχίζει το Πρόγραμμα συναντήσεων και επαφών στην Αθήνα ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Γιάννης Νιύριος για την προώθηση των θέσεων του Δήμου και την επίλυση ανοικτών προβλημάτων.

Την Δευτέρα(02/12) συναντήθηκε στον Πειραιά με το Προεδρείο του Συλλόγου των «Απανταχού Καρπαθίων» και τους Προέδρους Καρπαθιακών Συλλόγων. Στην συνάντηση ο Δήμαρχος άκουσε τα αιτήματα και τις προτάσεις των εκπροσώπων των Συλλόγων και δεσμεύτηκε για την λήψη μέτρων και την προώθηση πρωτοβουλιών. Ταυτόχρονα ενημέρωσε για τις προτεραιότητες του και τα θέματα στα οποία έχουν δρομολογηθεί λύσεις. Ήταν μια συνάντηση με εποικοδομητικό διάλογο και πολύ χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων.

Την επομένη(03/12) ο Δήμαρχος συναντήθηκε στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ( Ε.Ε.Τ.Α.Α. ) με την Διευθύντρια κ. Πέπα, για να συζητήσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει με το Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ». Η παρέμβαση του Δημάρχου και η συζήτηση που έγινε, έφερε αποτελέσματα. Ο Δήμος Καρπάθου θα ξαναενταχθεί στο Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» για το διάστημα 2019-2020 και έτσι ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα για την κοινωνία της Καρπάθου, βρίσκει λύση.