Την Πρωτοχρονιάτικη του πίτα θα κόψει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 21.00 μ.μ. στο Colorado club λίγο πριν την συναυλία του Χρήστου Θηβαίου, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την ενίσχυση του συλλόγου και η ομάδα καλεί τους φίλους της να βρεθούν κοντά της. Πέρα από την μουσική παράσταση οι φίλοι της ομάδας θα διεκδικήσουν και πλούσια δώρα στη λαχειοφόρο που θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της συναυλίας.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα, όπου μοναδικός στόχος της ομάδας είναι να διατηρήσει τα σκήπτρα της και το 2020. Η απόκτηση του Γιώργου Μακρή και του Τούρκου Omer Gurkan σε συνδυασμό με την παραμονή του βασικού κορμού (καθώς υπήρξε μόνο η αποχώρηση του Σέρβου Βίλιας Μαξίμοβιτς), δημιουργούν υψηλές προσδοκίες για τη νέα χρονιά.

Μετά την κοπή της πίτας ο Χρήστος Θηβαίος με το σχήμα του θα παρουσιάσει την παράσταση που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στην Αθήνα όπου παρουσιάστηκε το Δεκέμβρη. Ο λόγος για την παράσταση «Εξάρχεια – Μπραχάμι», στην οποία ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του, από τους “Συνήθεις Υπόπτους”, τον “Άμλετ της Σελήνης”, το “Σιδερένιο νησί” και τις συνεργασίες του με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο πρόσφατα αποβιώσας Θάνος Μικρούτσικος και ο Γιώργος Ανδρέου μέχρι την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα.