Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κομισάριος της Βουλής – βουλευτής κ. Β. Υψηλάντης, καθώς και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κα. Μ. Ιατρίδη και Ι. Παππάς. Ακόμα παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι πολιτισμού-τουρισμού κ. Κ. Ταρασλιάς, οικονομικών κ. Τ. Καμπούρης , Μεσαιωνικής πόλης κ. Στ. Δράκος, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού κ. Κ. Διακογεωργίου, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Αλ. Κολιάδης, η συνεργάτιδα του δημάρχου Ρόδου σε θέματα πολιτισμού και απόδημου ελληνισμού κα. Δ. Χατζηδιακου, ο πάτερ Μάξιμος, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Σ. Μπακρυσιώρης και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Ρόδου κ. Κ. Γλεντής, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Μ. Κόνσολος, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Ευστρατίου και ο αντιπεριφερειάρχης αγροτικής ανάπτυξης κ. Φ. Ζαννετίδης.

Στο καλωσόρισμα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στην άριστη συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Περιφέρεια και τον Δήμο για την καλύτερη διατήρηση, προώθηση και διάσωση των ηθών και εθίμων του τόπου μας.

Στα πλαίσια της εκδήλωση έγινε βράβευση σε έναν από τους εναπομείναντες παραδοσιακούς καλλιτέχνες τον κ. Θεμιστοκλή Τριανταφύλλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου ευχαριστεί θερμά τους μουσικούς (αλφαβητικά): κ. Η. Αναστασιάδη, κα. Ε. Γκανωνάκη, κ. Μ. Καμπούρη, κ. Ν. Κωνσταντάκη, κ. Μ.  Μαυρουδή, κ. Β. Μοσκιού, κ. Α. Νετζίπ, κ. Φ. Γιαλλουράκη και κ. Π. Πέτρου που αφιλοκερδώς διασκέδασαν τους καλεσμένους και τους χορηγούς των δώρων για τη λαχειαγορά.

 

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη δράσεις και πολιτισμό.