Το πρόγραμμα είναι απαραίτητο για όλους τους εμπλεκόμενους στην τουριστική βιομηχανία και για όλες τις ιεραρχικές θέσεις. Front-liners, supervisors, managers, γενικούς διευθυντές, για όλους όσους έρχονται σε επαφή με πελάτες και συνεργάτες, για όσους θέλουν να εκπροσωπήσουν άριστα την επιχείρηση στην οποία εργάζονται, καθώς και σε υπευθύνους/ ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους.

Σημείωση: Σε όλα τα σεμινάρια του ΙΝΣΕΤΕ, διενεργείτaι έλεγχος των συμμετοχών σε σχέση με το προφίλ συμμετεχόντων, με σκοπό την ομοιογένεια των τμημάτων και την βέλτιστη διεξαγωγή της εκπαίδευσης. Για τυχόν διευκρινήσεις της αίτησης συμμετοχής, ενδέχεται να επικοινωνήσει μαζί σας μέλος της ομάδας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΙNΣΕΤΕ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

H φιλοσοφία του προγράμματος, το οποίο λειτουργεί ως διαδραστικό εργαστήρι προσωπικής ανάπτυξης, είναι η καλλιέργεια των απαραίτητων προσωπικών δεξιοτήτων (soft skills), που όπως αποδεικνύεται από διεθνείς μελέτες (βλ. μελέτη Harvard, Carnegie, Stanford) διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο για την επαγγελματική επιτυχία. Στόχος του προγράμματος είναι η βελτιστοποίηση της απόδοσης των συμμετεχόντων, η δημιουργία μιας εικόνας επαγγελματικού κύρους, καθώς και η αποτελεσματική επικοινωνία.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους συμμετέχοντες, έτσι ώστε να δημιουργήσουν τον καλύτερο επαγγελματικό τους εαυτό και να θέσουν σωστές βάσεις για την εξέλιξή τους και προσφέρει άμεση εφαρμογή στην καθημερινή επαγγελματική δραστηριότητα των συμμετεχόντων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Πώς μπορώ να απογειώσω την καριέρα μου;
Γνωρίζω τον εαυτό μου – Ενισχύω και αναδεικνύω τα δυνατά μου σημεία
Αναπτύσσω την επαγγελματική μου στρατηγική
Θέτω τους στόχους μου
Μαθαίνω πως θα κερδίσω τις εντυπώσεις
Παρουσιάζω τον εαυτό μου στο επαγγελματικό περιβάλλον
«Χτίζω» μια εικόνα επαγγελματικού κύρους
Βελτιώνω τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες (λεκτική/ μη λεκτική επικοινωνία, γλώσσα του σώματος)
Συμπεριφέρομαι επαγγελματικά
Αξιοποιώ τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την επαγγελματική μου επιτυχία
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ: Μαρία Παπάζογλου

H Μαρία είναι Corporate Trainer, Πιστοποιημένη Career & Executive Coach, Σύμβουλος Επικοινωνίας και NLP Master Practitioner. Μετά από μακροχρόνια εμπειρία στον τουρισμό και άλλους κλάδους ως στέλεχος Επικοινωνίας και Marketing σε κορυφαίες πολυεθνικές (TUI, Club-Med, Accenture, κ.α.), δημιούργησε τη δική της εταιρία επικοινωνίας για τουριστικές επιχειρήσεις και εκπαίδευσης στελεχών.

Εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να πετύχουν υψηλές επιδόσεις, με στόχο τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους. Είναι απόφοιτος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει επίσης σπουδάσει coaching ολοκληρώνοντας προγράμματα πιστοποιημένα από τους συνδέσμους επαγγελματιών coaching (ICF, EMCC, AC) και μετεκπαιδεύεται συνεχώς στις ΗΠΑ. Είναι πιστοποιημένη Master νευρο-γλωσσικού προγραμματισμού (NLP).

Αρθρογραφεί σε ΜΜΕ και είναι τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια και εκδηλώσεις.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ημέρες/ 16 ώρες

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Best Western Plaza Hotel, Ιερού Λόχου 7

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, 10:00-18:00

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, 10:00-18:00

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΑΑ&Partners

Αρχικό Κόστος: 230€

Επιχειρήσεις μέλη ΣΕΤΕ: 80€ (Τιμολόγιο)

Επιχειρήσεις ΜΗ μέλη ΣΕΤΕ: 140€ (Τιμολόγιο)

Ιδιώτες: 80€ (Απόδειξη)

*Σημείωση: Τα τμήματα θα είναι 16 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ.