Άλλο ένα έργο υποδομής, απαραίτητο για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων ύδρευσης των περιοχών Αγίου Γεωργίου και Κάτω Λευκού της Κοινότητας Μεσοχωρίου βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του.

Με την τοποθέτηση νέας, υπόγειας, παροχής από την περιοχή Ρόκλι έως τον Άγιο Γεώργιο και την υπογειοποίηση μέρους του δικτύου στον Κάτω Λευκό αναβαθμίζεται το δίκτυο ύδρευσης σε μία ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή.

Πρόκειται για έργο που αποτελούσε εδώ και πολλά χρόνια αίτημα της Κοινότητας και του Προέδρου της κ. Βασιλείου Νοταρά και υλοποιείται με εντολή του Αντιδημάρχου Ύδρευσης κ. Ιωάννη Λυριστή, την επίβλεψη του Εντεταλμένου Σύμβουλου Δημάρχου κ. Νικόλαου Λύκου και συνεργασία της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου με ομάδα εθελοντών από το Μεσοχώρι.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ιωάννης Νισύριος και η Δημοτική αρχή έχουν δεσμευθεί να δίνουν λύσεις, χωρίς χρονοτριβές, τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στα χωριά.

Η ομάδα εθελοντών που βοήθησαν, στο “άνοιγμα” του λαστίχου, αποτελείται από τους Νικόλαο Γ. Λύκο, Βασίλειο Νοταρά, Καραμαμηνά Αλέξανδρο, Ιωάννη Ν. Σακέλλη, Νικόλαο Κ. Παραγυιό, Νικήτα Μαντικό, Ιωάννη Περσελή, Αντώνιο Ν. Λύκο, Νικόλαο Κουλουριώτη και Εμμανουήλ Γ. Λύκο.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια τους αυτή!

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου