Ο πρωταθλητής του Γ.Σ. Διαγόρας Νίκος Δράκος, ήταν από τους κορυφαίους ποδηλάτες που πήραν μέρος το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη στα «28α Καζαντζάκεια».

Τόσο την πρώτη μέρα, στην ανάβαση, όσο και τη δεύτερη, στον αγώνα αντοχής, ο Δράκος κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας Εφήβων, ενώ ήταν 5ος της γενικής κατάταξης το διήμερο.

Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020, πραγματοποιήθηκε η ανάβαση Δαμάστας συνολικής απόστασης 29 χλμ., με προεκκίνηση από την πλατεία Ελευθερίας. Η εκκίνηση δόθηκε από τη διακλάδωση Γαζίου Αμμουδάρας και μέσω Γαζίου και Π.Ε.Ο. Ηρακλείου Ρεθύμνου, οι ποδηλάτες τερμάτισαν στην είσοδο της Δαμάστας.

Προχθές, Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, έγινε ο αγώνας αντοχής 100 χλμ. σε κυκλική διαδρομή (μήκους 20 χλμ. επί πέντε φορές), στην περιοχή της Πεδιάδας.

Οι καθιερωμένοι πανελλήνιοι ποδηλατικοί αγώνες διοργανώθηκαν από τον ΠΟΗ Κάστρο, με τη συνδιοργάνωση, της Περιφέρειας Κρήτης και των Δήμων Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Μινώα Πεδιάδας. Ακολουθήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας συγχαίρει τον Νίκο Δράκο για τη νέα του επιτυχία και του εύχεται πολλές ακόμη!

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ