Στην δωρεά δύο αναπηρικών αμαξίδιων προχώρησε χθες ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώνοντας τη δράση ανακύκλωσης πλαστικών πωμάτων τα απέστειλε με την βοήθεια της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κας Χ. Γιασιράνη σε εργοστάσιο ανακύκλωσης και πρόσφατα παρέλαβε 2 αναπηρικά αμαξίδια.
Πρόθεση του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής εξ αρχής ήταν να δωρίσουν τα αμαξίδια στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου.

Έτσι, την Παρασκευή 8/1/2021, συναντήθηκαν για το σκοπό αυτό στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής κα Ελένη Θωμάτου συνοδευόμενη από εκπρόσωπους του Δ.Σ, με την  Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου κα Χ. Γιασιράνη, τον Διοικητή Νοσοκομείου Ρόδου κο Γρ. Ρουμάνη και την Διευθύντρια παιδιατρικής του Νοσοκομείου Ρόδου κα Ειρ. Παπανικήτα.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής αφού ολοκλήρωσε τη δράση με την ανακύκλωση πλαστικών πωμάτων, τα απέστελλε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου, σε εργοστάσιο ανακύκλωσης και πρόσφατα παρέλαβε 2 αναπηρικά αμαξίδια.
Εξ αρχής πρόθεση του Συλλόγου μας ήταν να τα δώρισε στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου.

Έτσι, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, συναντήθηκαν για το σκοπό αυτό, στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου η κα Ελένη Θωμάτου Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής συνοδευόμενη από εκπρόσωπους του Δ.Σ, με την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου κα Χ. Γιασιράνη, τον Διοικητή Νοσοκομείου Ρόδου κο Γρ. Ρουμάνη και την Διευθύντρια παιδιατρικής του Νοσοκομείου Ρόδου κα Ειρ. Παπανικήτα.