Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μουσική παράσταση με την Καλλιόπη Βέττα και τον Γιάννη Κ. Ιωάννου

Δεκ 22, 2018 @ 20:30 - 22:30

Ο Δήμος Ρόδου – ΔΟΠΑΡ, οργανώνει μια μουσική παράσταση με την Καλλιόπη Βέττα και τον Γιάννη Κ. Ιωάννου το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 8.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Με τα ωραιότερα τραγούδια θα μας ταξιδέψουν η μαγευτική φωνή της Καλλιόπης Βέττα, το πιάνο του γνωστού συνθέτη – ενορχηστρωτή Γιάννη Κ. Ιωάννου και οι συνεργάτες τους, σε μια παράσταση που σκοπό έχει να απογειώσει τις αισθήσεις.

Η Καλλιόπη Βέττα προικισμένη με μια φωνή ευγενική, εκφραστική και ατόφια σε συναίσθημα, παρουσιάζει αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία της αλλά και μια ανθολογία τραγουδιών από μεγάλους Έλληνες – και όχι μόνο – συνθέτες, ποιητές και τραγουδοποιούς, προσφέροντας μια μελωδική και ατμοσφαιρική παράσταση.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη με αφορμή την έκδοση του βιβλίου – cd ”Στους Δρόμους του Μίκη – η Καλλιόπη Βέττα ερμηνεύει Θεοδωράκη”,αποτέλεσμα της μακρόχρονης συνεργασίας της ερμηνεύτριας με τον συνθέτη.

Τα τραγούδια γίνονται το αόρατο ”νήμα” μιας ορατής, ουσιαστικής και θερμής επικοινωνίας με το κοινό.

Οι θαυμάσιες ηχητικές πινελιές, το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και η ερμηνεία με στοιχεία έντονου λυρισμού, υπόσχονται μια βραδιά εξαιρετικής απόλαυσης.

Καλλιτεχνική επιμέλεια , ενορχήστρωση και πιάνο: Γιάννης Κ. Ιωάννου.

Συμμετέχουν επίσης οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Μπουζούκι Γιώργος Πούλος

Πνευστά Φώτης Μυλωνάςςς

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Δεκ 22, 2018
Ώρα:
20:30 - 22:30
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,

Διοργανωτής

1Δήμος Ρόδου

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικό Θέατρο Ρόδου