Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

13ο Περπάτημα για τη Ζωή και την Ελπίδα

Σεπ 13, 2015

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, στο λόφο του Φιλερήμου, ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «Θάλεια» διοργανώνει το 13ο Περπάτημα για τη Ζωή και την Ελπίδα.

Μία διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές διοργάνωση, με ιστιοπλοΐα, ποδηλασία, στίβο, περπάτημα, ασκήσεις χαλάρωσης, καλλιτεχνικά δρώμενα και άλλα. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ξεκινήσει από το Ναυτικό Όμιλο Ρόδου (Ν.Ο.Ρ.) και θα καταλήξει στο λόφο του Φιλερήμου με δύο ξεχωριστές διαδρομές: Στην πρώτη διαδρομή με έμβλημα «τα πουλιά», ιστιοπλοϊκά σκάφη του Ν.Ο.Ρ. θα ξεκινήσουν στις 09:30 από το Ναυτικό Όμιλο Ρόδου και θα φτάσουν στα Κρητικά. Στα Κρητικά, θα παραδώσουν το έμβλημα στους ποδηλάτες του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου «Ροδήλιος» οι οποίοι θα ξεκινήσουν τη δική τους διαδρομή στις 11:00 και θα φτάσουν στο γήπεδο της Ιαλυσού παραδίδοντας το έμβλημα στα παιδιά του στίβου του «Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος». Όλοι μαζί θα καταλήξουν στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στις 12:10.

Η δεύτερη διαδρομή θα ξεκινήσει από το καφενείο του Φιλερήμου έως το Σταυρό του Φιλερήμου και στη συνέχεια μέχρι το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση θα υπάρχουν λεωφορεία του Ρ.Ο.Δ.Α. που θα μεταφέρουν τους συμμετέχοντες στο Φιλέρημο ξεκινώντας από το Σαν Φραγκίσκο στις 10:00 ή από το Δημαρχείο της Ρόδου στις 10:10. Η επιστροφή στη Ρόδο έχει οριστεί για τις 13:00.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στην προσπάθεια ενίσχυσης παιδιών εξασφαλίζοντας το καθημερινό τους κολατσιό στο σχολείο κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Πληροφορίες:

Δωδεκανησιακός Σύλλογος «Θάλεια»

Ερυθρού Σταυρού 6, Ρόδος, εντός του αύλειου χώρου του Παλαιού Νοσοκομείου Ρόδου

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 14:30-17:30

Τηλέφωνο: 22410 31290

E mail: info@thalia.gr

Site: www.thalia.gr

Διοργάνωση: Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «Θάλεια»

Διοργανωτής

Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «Θάλεια»

Χώρος Διεξαγωγής

Ναυτικός Όμιλος Ρόδου