Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βazaar xειροποίητων xριστουγεννιάτικων κατασκευών και λιχουδιών

Δεκ 21, 2018 - Δεκ 22, 2018

O Σύλλογος Αρχιτεκτονικής & Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ρόδου σας προσκαλεί σε bazaar xειροποίητων xριστουγεννιάτικων κατασκευών και λιχουδιών με εργαστήρια κατασκευής χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών για παιδιά την Παρασκευή 21/12 από 5 έως 9 μ.μ.  και το Σάββατο 22/12 από τις 11 έως τις 6 μ.μ. στο Κατάλυμα της Αγγλίας, στη μεσαιωνική πόλη Ρόδου.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ. η Μαρία Πάσσαρο θα παρουσιάσει το παραμύθι “Η μπουγάδα του Αη Βασίλη” και το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου στις 5-6 το απόγευμα το κλείσιμο της γιορτής θα γίνει με λαχειοφόρο αγορά με αντικείμενα του bazaar.

Στην εκδήλωση θα διατίθενται τα ακόλουθα βιβλία, ανατυπώσεις του Συλλόγου μας  :

1) Το κλασικό ιστορικό βιβλίο «Geschichte der alten Rhodier/ Ιστορία των αρχαίων Ροδίων» του H. Van Gelder (Haag, 1900),

2) Ο συλλεκτικός τόμος: Εδουάρδου Μπιλιότου & Αββά Κοτρέ, Η νήσος Ρόδος, μτφρ. υπό Μ. Μαλλιαράκη και Σ. Καραβοκυρού, [Ρόδος],1881,

και

3) το βιβλίο των Ηλία Κόλλια, Βαγγέλη Παυλίδη (εικονογράφηση), Τα χειρόγραφα των μαϊστόρων, Ρόδος 2018.

Θα διατίθεται επίσης :

το mousepad-ημερολόγιο 2019, με θέμα το Εθνικό Θέατρο Ρόδου, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο δράσεων του Συλλόγου μας για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.

Σας περιμένουμε!

Διοργανωτής

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

Χώρος Διεξαγωγής

Κατάλυμα της Αγγλίας