Tuesday, May 30, 2023
22.7 C
Rhodes
HomeΡόδοςΈγινε η Γενική Συνέλευση της παράταξης Ρόδος Πορεία Ανατροπής του Γιώργου Υψηλάντη

Έγινε η Γενική Συνέλευση της παράταξης Ρόδος Πορεία Ανατροπής του Γιώργου Υψηλάντη

- Διαφήμιση -

Την Κυριακή το βράδυ, στην αίθουσα του ΕΒΕΔ, έγινε η πρώτη μετεκλογική Γενική Συνέλευση της παράταξης ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΡΟΠΟΑΝ).

Στη Γενική Συνέλευση ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Υψηλάντης, ενημέρωσε τα μέλη της για τις μετεκλογικές εξελίξεις και το τοπίο που διαμορφώνεται απ’ αυτές. Συζητήθηκε επίσης το θέμα της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου σχετικά με την επικύρωση του αποτελέσματος των εκλογών και των παραλείψεων και σφαλμάτων της απόφασης αυτής. Από τη Γενική Συνέλευση αποφασίσθηκε η υποβολή των σχετικών ενστάσεων.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση επί του προτεινόμενου Κανονισμού Λειτουργίας της Παράταξης, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα.

Τέλος προκειμένου να συγκροτηθούν τα όργανα της ΡΟΠΟΑΝ, η Γενική Συνέλευση προχώρησε στην εκλογή εφορευτικής επιτροπής. Η υποβολή υποψηφιοτήτων για την εννεαμελή Συντονιστική Επιτροπή της παράταξης θα γίνει μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, ενώ θα στηθεί κάλπη την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21/6 προκειμένου να διευκολυνθούν όλα τα μέλη της παράταξης να συμμετάσχουν στην εκλογή.

- Διαφήμιση -

Το κλίμα δυναμικού ανοίγματος της παράταξης στην κοινωνία και της προετοιμασίας για την ουσιαστική παρουσία της στα τοπικά πράγματα στην δημοτική περίοδο που αρχίζει, απετέλεσε κυρίαρχο στοιχείο της Γενικής Συνέλευσης.

- Διαφήμιση -

Leave a Reply

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα

Επόμενες εκδηλώσεις

No events to display.