Thursday, March 28, 2024
19.9 C
Rhodes
HomeΔιάφοραΟ Δημήτρης Κρεμαστινός για τις μετακινήσεις πολιτικών: «Πως θα προκύψει μια καλύτερη...

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός για τις μετακινήσεις πολιτικών: «Πως θα προκύψει μια καλύτερη Βουλή με τέτοιους ανθρώπους;»

- Διαφήμιση -

Σχετικά με τις πρόσφατες μετακινήσεις πολιτικών μεταξύ κομμάτων και τη νέα Βουλή που οφείλει να αναδειχθεί, ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός δήλωσε:

“Η χώρα βαδίζει σε εκλογές. Η προεκλογική περίοδος άρχισε. Όλα τα κόμματα υπόσχονται μια καλύτερη Βουλή από πλευράς ηθικής και ποιότητας των βουλευτών. Όμως, τα πρώτα σημεία είναι ανησυχητικά. Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ξεχάστηκαν τα μεγάλα λόγια. Ξεχάστηκαν οι αρχές που υποστηρίχθηκαν στη Βουλή. Επικρατεί η ατομική επιβίωση. Άνθρωποι από διάφορους πολιτικούς χώρους μεταγράφονται από τη μια μέρα στην άλλη – ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές- “ξεχνώντας” τι υποστήριζαν μέχρι σήμερα στη Βουλή και στην κοινωνία. Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι τους αποδέχονται κόμματα και μάλιστα τους προβάλλουν στα ψηφοδέλτια Επικρατείας τους. Ακόμα και στο ποδόσφαιρο δεν αλλάζει ποδοσφαιριστής ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στη δική μας πολιτική σκηνή και αυτό ακόμα έχει ξεπεραστεί. Αλήθεια, πως θα προκύψει μια καλύτερη Βουλή με τέτοιους ανθρώπους;

Η ευθύνη, κατά συνέπεια, ανήκει στον πολίτη που πρέπει με την ψήφο του να αποκλείσει αυτούς τους ανθρώπους ή αυτά τα κόμματα από τη Βουλή.

Η νέα Βουλή πρέπει να είναι η Βουλή των προσώπων και όχι των κομμάτων. Πρόσωπα που θα τα διακρίνει ήθος, εντιμότητα, ικανότητα και ορατό έργο. Διαφορετικά οι ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον θα ελαχιστοποιηθούν και η χώρα θα οδηγηθεί σε χειρότερες μέρες. Η εκλογή αυτή δεν είναι όπως οι άλλες εκλογές. Είναι η εκλογή που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο η θα μας οδηγήσει σε μεγάλο οικονομικό και εθνικό αδιέξοδο. Με αυτές τις σκέψεις, σας καλώ να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια.”

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.