Wednesday, April 24, 2024
22.7 C
Rhodes
HomeΡόδοςΔωδεκάνησαΟλοκληρώθηκε η επίσκεψη της Μίκας Ιατρίδη σε Κάσο και Κάρπαθο: «Θα αγωνιστώ...

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Μίκας Ιατρίδη σε Κάσο και Κάρπαθο: «Θα αγωνιστώ και πάλι, χωρίς να φοβάμαι να πω τι πιστεύω, τι ζητάνε οι συμπολίτες μου στα νησιά»

- Διαφήμιση -

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Μίκας Ιατρίδη στην Κάρπαθο και την Κάσο. Στην Κάρπαθο, η υποψήφια με τη ΝΔ βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε τις Μενετές, την Αρκάσα, τη Βωλάδα, το Όθος, τις Πυλές και τα Πηγάδια, ενώ στην Κάσο είχε συνάντηση με τη Δήμαρχο του νησιού κα Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη.

Σε συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους και των δυο νησιών, η Μίκα Ιατρίδη διαπίστωσε για μια ακόμα φορά ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών της δεν ήθελε εκλογές τη συγκεκριμένη περίοδο, μια και ξεκαθάρισαν ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, θέλουν σταθερότητα και πολιτική ομαλότητα, ειδικά πριν την τουριστική περίοδο.

Η Μίκα Ιατρίδη συναντήθηκε και με επιχειρηματίες των δυο νησιών, οι οποίοι ανέφεραν ότι η προκήρυξη των πρόωρων εκλογών ήταν η χειρότερη δυνατή εξέλιξη. Παράλληλα, εξέφρασαν και αυτοί τη θετική τους στάση απέναντι στην υποψήφια βουλευτή Δωδεκανήσου για τη θαρραλέα απόφαση της να ανταποκριθεί στα μηνύματα των συμπολιτών της και να ψηφίσει υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με την αναχώρηση της από τα δυο νησιά η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

- Διαφήμιση -

«Η στάση των συμπατριωτών μου, δείχνει ότι θα δώσουν ηχηρή απάντηση σε όσους επενδύουν στη χυδαιότητα και τη συκοφαντία και σε όσους θέλουν να παίξουν με το μέλλον της χώρας και των νησιών μας.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τους συμπατριώτες μου στην Κάρπαθο και την Κάσο και να τους ενημερώσω για τις ποικίλες παρεμβάσεις μου, ως βουλευτής, για την ανάδειξη και επίλυση των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους. Παραμένω κοντά τους, γιατί σε μια κρίσιμη στιγμή, δεν έχουμε την πολυτέλεια να γυρίσουμε πίσω, μπορούμε να κοιτάξουμε μόνο μπροστά.

Θα αγωνιστώ και πάλι, χωρίς να φοβάμαι να πω τι πιστεύω, τι ζητάνε οι συμπολίτες μου στα νησιά».

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.