Thursday, April 25, 2024
19.3 C
Rhodes
HomeΡόδοςΕκπαίδευσηΔράσεις συνεργασίας των προνήπιων του Δ.Π.Σ «Μ. Καβαρινού» στις εγκαταστάσεις του Ροδίων...

Δράσεις συνεργασίας των προνήπιων του Δ.Π.Σ «Μ. Καβαρινού» στις εγκαταστάσεις του Ροδίων Παιδεία

- Διαφήμιση -

Με γνώμονα την ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας , ο Δήμος Ρόδου  σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ,πραγματοποίησαν την Τετάρτη 23/3/2016 βιωματικές και ψυχοκινητικές δράσεις στα προνήπια του Δ.Π.Σ.«Μ. ΚΑΒΑΡΙΝΟΥ» στις εγκαταστάσεις του «ΡΟΔΕΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» παρουσιάστηκε ψυχοκινητική δράση από τα προνήπια του Δ.Π.Σ. «Μ. ΚΑΒΑΡΙΝΟΥ» και στη συνέχεια από κοινού τα παιδιά με την καθοδήγηση των μουσικών και των γυμναστών του εκπαιδευτηρίου , συμμετείχαν σε μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Ακολούθησε ξενάγηση στο κλειστό γυμναστήριο όπου τα παιδιά συμμετείχαν σε «αθλοπαιδιές».

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών ομαδικών εργασιών των νηπίων του «ΡΟΔΊΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και του Δ.Π.Σ. «Μ. ΚΑΒΑΡΙΝΟΥ», ανάγνωση παραμυθιού και αναμνηστική φωτογραφία.

- Διαφήμιση -

Με τη δράση αυτή τα προνήπια απέκτησαν νέες εμπειρίες στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τα  παιδιά του νηπιαγωγείου.

Στις δράσεις αυτές παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας , Κοινωνικής Πολιτικής ,Ισότητας δύο φίλων και Τρίτης Ηλικίας, κυρία  Ζωάννου Άννα ,η οποία μαζί με τις παιδαγωγούς του Δ.Π.Σ. «Μ. ΚΑΒΑΡΙΝΟΥ» ,ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και ενθάρρυνε τέτοιου είδους συνεργασίες με μελλοντικές δράσεις.

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.