Thursday, April 25, 2024
19.3 C
Rhodes
HomeΕκδηλώσειςΔιεθνείς ΔιοργανώσειςΔιεθνές Αρχαιολογικό Συνέδριο με τίτλο “Religion and Cult in the Dodecanese during...

Διεθνές Αρχαιολογικό Συνέδριο με τίτλο “Religion and Cult in the Dodecanese during the 1st millennium BC”

- Διαφήμιση -

Το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διοργανώνει στη Ρόδο τριήμερο Διεθνές Αρχαιολογικό Συνέδριο με τίτλο “Religion and Cult in the Dodecanese during the 1st millennium BC”.

Η έναρξη του Διεθνούς Αρχαιολογικού Συνεδρίου θα γίνει την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα “Κορνήλιος Καστοριάδης” (αιθ. Πολ/πλων Χρήσεων) του κτηρίου Κλεόβουλος, στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με ομιλία του Καθηγητή Richard G.A. Buxton με θέμα “From Helios to Asklepios: Contrasting and complementary perceptions of divinity”.

Ο Καθηγητής Richard G.A. Buxton είναι Ομότιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Bristol στο Τμήμα Κλασικής και Αρχαίας Ιστορίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, με πλήθος βιβλίων και άρθρων για την ελληνική Μυθολογία και Λογοτεχνία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο στον ιστότοπο http://dms.aegean.gr/rac

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.