Friday, April 19, 2024
17.1 C
Rhodes
HomeΡόδοςΕκπαίδευσηΙ. Παππάς για το Μουσικό Σχολείο Ρόδου: Πραγματικότητα η σύμβαση επέκτασης και...

Ι. Παππάς για το Μουσικό Σχολείο Ρόδου: Πραγματικότητα η σύμβαση επέκτασης και συντήρησης

- Διαφήμιση -

Με μεγάλη χαρά, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, παρευρέθηκε στα γραφεία της ΚΤΥΠ Α.Ε, για την υπογραφή της σύμβασης του μεγάλου έργου της συντήρησης και επέκτασης του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Πρόκειται για έργο συνολικής αξίας 1.027.967€ και αφορά στην «προσθήκη κατ’ επέκτασης πρώτου ορόφου, αιθουσών διδασκαλίας και εργασίας αποκατάστασης, στο κτηριακό συγκρότημα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου», από την εταιρεία ALTER A.E.

Είχε προηγηθεί τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο, συνεχής αγώνας των καθηγητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σε συνεργασία με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Ιωάννη Παππά, ώστε να γίνουν γνωστά τα ζητήματα που υπήρχαν στις κτιριακές υποδομές του σχολείου και να προωθηθούν στην κεντρική εξουσία.

Ο κ. Παππάς, από την πρώτη στιγμή, τόνισε την ανάγκη για επέκταση και συντήρηση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, ένα στολίδι όπως συνηθίζει να αναφέρει, αφού αποτελεί το μοναδικό μουσικό σχολείο στο Νότιο Αιγαίο.

- Διαφήμιση -

Έπειτα από αλλεπάλληλες συσκέψεις και συναντήσεις που είχε με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Κώστα Καραμανλή, και με την ηγεσία της ΚΤΥΠ Α.Ε, έγιναν γνωστά τα προβλήματα και η ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Η υπογραφή της σύμβασης του έργου, από τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ Α.Ε, κ. Τιμολέοντα Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, παρουσία του κ. Παππά, στα γραφεία της ΚΤΥΠ Α.Ε, αποτελεί μια θετική εξέλιξη για το μέλλον του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, ενώ είναι και το επιστέγασμα σε μια κοινή προσπάθεια από τους γονείς και τους καθηγητές του σχολείου, σε συνεργασία με τον Βουλευτή.

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.