Ο λογαριασμός μου

Ιωάννης Παππάς: Νέο σύγχρονο πλοίο για Κάσο-Κάρπαθο

Μοιράσου 

Διαφήμιση

Ήδη από τις καλοκαιρινές επισκέψεις που είχε πραγματοποιήσει στα νησιά ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους κατοίκους της Καρπάθου και της Κάσου πως η νέα ακτοπλοϊκή γραμμή θα αναβαθμιστεί και το παλιό πλοίο θα αντικατασταθεί από γρήγορο και σύγχρονο πλοίο. Η γραμμή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από 1η Απριλίου 2023.

Όπως τόνισε και ο Βουλευτής, η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού είναι η δικαίωση του αιτήματος όλων των κατοίκων της Κάσου και της Καρπάθου.

Με την δική μας συμβολή και την υλοποίηση από το Υπουργείο Ναυτιλίας λύνεται άλλο ένα ζήτημα που χρόνιζε. Πιο συγκεκριμένα, η Ηρωική Νήσος Κάσος, έπειτα από πρωτοβουλία του κυρίου Παππά στον Υπουργό Ναυτιλίας, κ.Πλακιωτάκη, έχει πλοίο με το δρομολόγια Κάσο-Κάρπαθο, Κρήτη, Σητεία και άλλο ένα με τη διαδρομή Κάσο, Κάρπαθο, Χάλκη, Ρόδο.

Για ακόμα μία φορά η Ελληνική Κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και  Νησιωτικής Πολιτικής, αφουγκράζεται τα αιτήματα του Δωδεκανησιακού λαού, δίνοντας συνεχώς λύσεις.

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Αθλητισμός

Ο Δ.Α.Ν.Σ ΔΩΡΙΕΥΣ τιμά την μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη – Για έναν αθλητισμό με ήθος και σεβασμό

Διαβάστε περισσότερα

Dodecanese

4ο Φεστιβάλ Φιλίας & Παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση