Tuesday, April 16, 2024
17.7 C
Rhodes
HomeΕκδηλώσειςΕκπαιδευτικά ΠρογράμματαΦεστιβάλ Δεξιοτήτων - Skills Festiva l- Discover Your Skills! Γιορτάζουμε το Ευρωπαϊκό...

Φεστιβάλ Δεξιοτήτων – Skills Festiva l- Discover Your Skills! Γιορτάζουμε το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων 2023!

- Διαφήμιση -

Το 2023 έχει αναδειχθεί ως Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων και έχει σκοπό την προώθηση μιας νοοτροπίας επανειδίκευσης και αναβάθμισης των δεξιοτήτων, βοηθώντας τόσο στην απόκτηση κατάλληλων προσόντων για ποιοτικές θέσεις εργασίας, όσο και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μέσω της Δια Βίου Μάθησης.

Το πρώτο Φεστιβάλ Δεξιοτήτων έρχεται σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο την Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων σε συνδιοργάνωση των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλονίκης- ΚΕΔΗΘ και Νοτίου Αιγαίου!

Στη Θεσσαλονίκη:
GRD Library- Blockchain Factory, στην οδό Βαλαωρίτου 7, στον πρώτο όροφο (Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης: https://kedith.gr/ypiresies/europe-direct και www.europe-direct.gr)

Στη Ρόδο:
Νέα Πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου – Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου

- Διαφήμιση -

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας, με φορέα υποδοχής το Perrotis College – Αμερικανική Γεωργική Σχολή, EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης – ΚΕΔΗΘ, με φορέα υποδοχής την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Europe Direct Νοτίου Αιγαίου της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ.) ΑΕ. H εκδήλωση της Ρόδου, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου, το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

Ρόδος
Νέα Πτέρυγα Νεστοριδείου Μελάθρου – Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου.
Πέμπτη 6/4

09:00 – 09:30
Marketing in Practice: Βασικές αρχές marketing και συμβουλές Personal branding
με τον Μιχάλη Γ. Καβουκλή, Digital Marketer/ Πολιτικό Επιστήμων-Διεθνολόγο, MA/ Ιδιοκτήτη της mgk.advertising/rhodes.online-rhodes.com.gr

09:40 – 10:10
3D printing: Οι επαγγελματικές διαστάσεις της τρισδιάστατης εκτύπωσης
με την Αγγελική Νικολάου, συντ. Αρχιτέκτων Εκπαιδευτικό

10:20 – 10:50
Ψηφιακός μετασχηματισμός: Η χρήση του AI στην Cisco

11:00 – 11:30
Let the food be the medicine: Η σημασία της υγιεινής διατροφής και οι κρυμμένες θεραπευτικές ιδιότητες στα συστατικά των τροφίμων
με τον Γιάννο Ελενίτσα, Γεωπόνο και δημιουργό του project «Κούννες».

- Διαφήμιση -

11:40-12:15
Δημιουργώντας το δικό μου αύριο!: Παράγοντες που εμποδίζουν στην ευόδωση των ονείρων των εφήβων
με τις Ευαγγελία Μαμαλάκη και Ειρήνη Μπόνη, Ψυχολόγους του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ρόδου

12:25
MASTERCLASS: Μελεκούνι!
με την Στυλιανή Κεφάλα (Μελένια). Μαθαίνουμε πως φτιάχνεται το παραδοσιακό μας γλύκισμα και ακούμε την ίδια να μας αφηγείται πώς η αγάπη της για τα παραδοσιακά εδέσματα, αποτέλεσε μία επιτυχημένη επαγγελματική διέξοδο.

 

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.