Ο λογαριασμός μου

Συνέπειες της ανομβρίας στο νησί της Καλύμνου

Μοιράσου 

Διαφήμιση

Την επίσκεψη του προέδρου των κτηνοτρόφων Καλύμνου δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης πρωτογενή τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης χθες στο γραφείο του με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους του νησιού.

Ο κ. Μιχάλης Πονήρης έθεσε στον αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την ανομβρία και το υψηλό κόστος των ζωοτροφών.

Με τη σειρά του ο αντιπεριφερειάρχης τον ενημέρωσε ότι η ανομβρία είναι πρόβλημα όλων των νησιών και όλης της αλυσίδας του πρωτογενή τομέα, καθώς και η ακρίβεια όχι μόνο των ζωοτροφών αλλά και όλων των αγροτικών εφοδίων.

Παράλληλα τον ενημέρωσε για τις ενέργειες της περιφερειακής αρχής προς τα αρμόδια υπουργεία για τα δύο αυτά φλέγοντα θέματα τόσο της ανομβρίας όσο και της ακρίβειας τα οποία και εξετάζονται.

Επίσης τον ενημέρωσε για την 3η πρόσκληση νέων αγροτών που οσονούπω θα εκδοθεί.

 

Το Γραφείο Τύπου

Πολιτιστικά νέα & εκδηλώσεις στο e-mail σας

Εγγραφείτε στη mailing list του rhodes.com.gr για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα όλες τις εκδηλώσεις και τα πολιτιστικά νέα της Ρόδου στο email σας.
Διαφήμιση

Εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Διαφήμιση

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Διαφήμιση

Εκδηλώσεις προσεχώς

Διαφήμιση

Πολιτιστικά Νέα

Αθλητισμός

Ο Δ.Α.Ν.Σ ΔΩΡΙΕΥΣ τιμά την μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη – Για έναν αθλητισμό με ήθος και σεβασμό

Διαβάστε περισσότερα

Dodecanese

4ο Φεστιβάλ Φιλίας & Παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση