Ποια είναι η πραγματική Ρόδος;

Το νησί του Ήλιου, το νησί των Ιπποτών, ναυαρχίδα του τουρισμού, το σμαραγδένιο νησί, είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα «ονόματα» με τα οποία είναι γνωστή η Ρόδος. Τι από όλα αυτά ισχύει; Πόσο αληθινό είναι κάθε ένα από αυτά; Είναι μόνο αυτά η Ρόδος;

Πως μπορούμε να απομονώσουμε τη Ρόδο σε μία μόνο πτυχή της; Δεν είναι μόνο τουρισμός, δεν είναι μόνο ιστορία, δεν είναι μόνο καλός καιρός. Η Ρόδος είναι πολύ περισσότερα!

Είναι η υπέροχη φύση της, τα κρυμμένα μνημεία της, τα μεγάλα σφάλματά της! Είναι οι μοναδικές παραδόσεις της, οι αγαπημένες γεύσεις της, τα γεμάτα θύμηση αρώματά της! Είναι οι μουσικές που σου εμπνέει και οι στίχοι που σιγοτραγουδάς! Είναι οι άνθρωποι, που ζουν εδώ και την αγάπησαν, και μαζί με τον Θεό την σμίλεψαν σε στολίδι!

Σας καλούμε να γνωρίσετε αυτών τη Ρόδο, και να φωνάξετε μαζί μας:

αυτή είναι η Ρόδος μου!

Μέσα από το Δέντρο*

* Το βιβλιοπωλείο «το Δέντρο» (Θεμ. Σοφούλη 125, Ρόδος) αποτελεί σημείο αναφοράς για τα τοπικά γράμματα και τέχνες, εδώ και δεκαετίες. Μέσα στους φιλόξενους χώρους του, γεμάτους γνώση και εικόνες, μιλάμε με νέους και νέους στην καρδιά ρόδιους και ρόδιες, για τη Ρόδο, τις όμορφες αναμνήσεις, τις μαγικές εμπειρίες που προσφέρει το αγαπημένο μας νησί, σε αυτούς που ξέρουν πως να το απολαύσουν.

γνωρίστε τους ανθρώπους της

ανακάλυψε τις Καλύτερες επιλογές τους!

Μοναδικά προϊόντα από και για τη Ρόδο