ΑρχικήΡόδοςΘερμά συγχαρητήρια στους νεοκλεγέντες από τον υποψήφιο πρόεδρο Στέφανο Δράκο

Σχετικά άρθρα

Θερμά συγχαρητήρια στους νεοκλεγέντες από τον υποψήφιο πρόεδρο Στέφανο Δράκο

Με την ολοκλήρωση της πρώτης εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των νέων προέδρων και μελών των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, αλλά και των εκπροσώπων των θεματικών τομέων, θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εξελέγησαν. Ο καθένας από τη δική του πλευρά πάλεψε για να την ανάδειξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και γι’ αυτό αξίζουν στον καθένα ξεχωριστά συγχαρητήρια.

Ιδιαίτερα θετική χαρακτηρίζεται και η αυξημένη προσέλευση των μελών της Νέας Δημοκρατίας, που προσήλθαν στις κάλπες, προκειμένου να αναδείξουν τους νέους προέδρους, τα μέλη των τοπικών οργανώσεων του κόμματος, καθώς και τους εκπροσώπους των θεματικών τομέων, που αποτελούν και τους στυλοβάτες του. Εύχομαι σε όλους το καλύτερο και ελπίζω στην καλύτερη δυνατή συνεργασία όλων μας, για το καλό του τόπου, της πατρίδας μας, αλλά και του κόμματός μας.

Ενόψει της διεξαγωγής της δεύτερης φάσης των εκλογών, οι οποίες θα διενεργηθούν την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου έτους 2013, για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Δωδεκανήσου (ΝΟΔΕ), θα ήθελα γι’ ακόμη μία φορά, ο ίδιος προσωπικά, αλλά και οι συνεργάτες μου, οι οποίοι και αποτελούν τη δυναμή μου, να απευθύνουμε κάλεσμα συστράτευσης όλων, προκειμένου την επόμενη μέρα να εργαστούμε ενωμένοι για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τα Δωδεκάνησα.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα