Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
16.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΒιωματικό σεμινάριο Φυσιογνωμικής και Προσωπικής Επικοινωνίας – Οι εγγραφές άρχισαν!

Βιωματικό σεμινάριο Φυσιογνωμικής και Προσωπικής Επικοινωνίας – Οι εγγραφές άρχισαν!

- Διαφήμιση -

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 6ώρο βιωματικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 15:30  για πρώτη φορά στη Ρόδο, με θέμα: «Φυσιογνωμική και Προσωπική Επικοινωνία – τεχνικές για να χτίσετε την εικόνα σας αποτελεσματικά».

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν μεμονωμένα ή σε ομάδες, εξασφαλίζοντας έτσι μάλιστα οικονομικότερη συμμετοχή. Για τις ατομικές εγγραφές, η φόρμα δήλωσης συμμετοχής υπάρχει στο Link: www.123contactform.com/form-754080/-  ενώ για ομαδικές συμμετοχές, δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο email: poeessa@gmail.com (αποστείλατε όνομ/μο, τηλέφωνο και φορέα, αν υπάρχει).

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών είναι η 23η Νοεμβρίου.

- Διαφήμιση -

 

Το βιωματικό σεμινάριο Φυσιογνωμικής και Προσωπικής Επικοινωνίας, αποτελεί ουσιαστικά μία Επένδυση, τόσο επαγγελματική όσο και προσωπική, καθώς θα δώσει τα εφόδια, σε όσους το παρακολουθήσουν, να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να επικοινωνούν αποτελεσματικά αυτό που θέλουν, αξιοποιώντας τις τεχνικές της φυσιογνωμικής/μορφο-ψυχολογίας.

 

Άλλωστε οι ομιλητές δεν είναι διόλου τυχαίοι! Πρόκειται για αναγνωρισμένους στο αντικείμενο εισηγητές, με διεθνή παρουσία: τη δόκτορα στη στρατηγική επικοινωνία κα Αύρα Λυράκη (www.lifeselfcoaching.gr) και τον διακεκριμένο φυσιογνωμιστή και σκιτσογράφο κ. Έβαν Γεωργουλάκη (www.trueface.eu), που έχουμε δει στα περισσότερα ελληνικά κανάλια, αλλά και σε διεθνή (CNN, BBC κ.α), σε αναλύσεις πολιτικών προσώπων και γνωστών καλλιτεχνών.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες (managers, στελέχη επιχειρήσεων, πωλητές, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες κλπ) αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν το προφίλ τους (image making) και την επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο και τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

- Διαφήμιση -

 

Στη δομή του, θα πραγματοποιηθεί σε δύο ενότητες, την ίδια μέρα και θα μεσολαβήσει coffee break, ενώ στο τέλος θα γίνει συζήτηση με τους ομιλητές, πρακτική άσκηση και θα λυθούν όποιες απορίες.

Μία ευκαιρία, σε ένα μοναδικό, βιωματικό σεμινάριο,

που δε συμβαίνει συχνά στο νησί μας!

 

Στο τέλος του σεμιναρίου, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, υπογεγραμμένες από τους διεθνείς ομιλητές.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: www.facebook/poeessa.events …….

- Διαφήμιση -

Οργάνωση: «Ποιήεσσα» – Θεματικές Εκδηλώσεις (www.Poeessa.com)

Για διευκρινίσεις, επικοινωνείτε στο τηλ. 6972 178603 και στο email: anna@poeessa.com

 

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα