ΑρχικήΕκδηλώσειςΑθλητισμόςΓια δεύτερη χρονιά η μεγάλη γιορτή της μοτοκίνησης στη Ρόδο!

Για δεύτερη χρονιά η μεγάλη γιορτή της μοτοκίνησης στη Ρόδο!

Σχετικά άρθρα

Και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σας υποδεχόμαστε στο Κέντρο Δικύκλου Motomike, στο 2ο χλμ Ρόδου-Λίνδου, με κρασί, γλυκά και μουσική, στην δεύτερη Χριστουγεννιάτικη Αγορά για το δίκυκλο και τον αναβάτη!

Η μεγαλύτερη έκθεση δικύκλων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, ντυμένη γιορτινά μόνο για εσάς, με μοναδικές εκπτώσεις από 10% έως 70% σε όλα μας τα είδη! Κράνη, αποσκευές, ρουχισμός (γάντια, μπουφάν, παντελόνια), παπούτσια, πορτοφόλια, τσάντες, εξάρτηση αναβάτη, προστατευτικά και περιφερειακά αξεσουάρ, αντικλεπτικά, ελαστικά, ανταλλακτικά και εκατοντάδες άλλοι κωδικοί στην διάθεσή σας, σε μοναδικές τιμές σε ένα μοναδικό τριήμερο προσφορών, παραμονές Χριστουγέννων! Μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές σε όλα τα μεταχειρισμένα μας δίκυκλα και τετράτροχα, ακόμη και σε επιλεγμένα καινούρια!

Όπως και πέρσι, σκοπός μας να υπενθυμίσουμε στο ροδιακό κοινό ότι η ασφαλής οδήγηση του δικύκλου σας απαιτεί την κατάλληλη εξάρτηση, όπως κράνη, αντιανεμικά τζάκετ κ.ο.κ., αλλά και την κατάλληλη συντήρηση του δικύκλου σας. Με την Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Κέντρου Δικύκλου Motomike, μόνο για τρεις ημέρες,  δίνουμε στον ροδίτη μοτοσυκλετιστή και ποδηλάτη την ευκαιρία να βελτιώσει και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του δικύκλου του και ταυτόχρονα να κάνει την οδηγική εμπειρία ξανά ασφαλή, με ιδιαίτερα φιλικές τιμές στην πλήρη γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών μας.

Ένας τεράστιος χώρος 1.500 τ.μ. μετατρέπεται στην μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Αγορά για τη μοτοκίνηση στη Ρόδο, και περιμένει όλους και όλες να περάσουν για ένα χριστουγεννιάτικο κέρασμα και ευχές. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο www.motomike.gr.

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα