ΑρχικήΡόδοςΔωδεκάνησαΤην Πέμπτη το πρωί η συζήτηση στην Βουλή της ερώτησης του Μάνου...

Σχετικά άρθρα

Την Πέμπτη το πρωί η συζήτηση στην Βουλή της ερώτησης του Μάνου Κόνσολα για την παροχή διευκολύνσεων στους πλημμυροπαθείς

Όπως είχε προαναγγείλει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Κόνσολας, προχώρησε στην επανακατάθεση της επίκαιρης ερώτησης προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την αναστολή, για ένα εξάμηνο, των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων πολιτών και επιχειρήσεων, που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες σε Ρόδο και Ψέριμο.

Η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης, προσδιορίστηκε για την Πέμπτη το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σε δήλωσή του ο κ.Κόνσολας επισημαίνει:

«Θα περιμένω, όπως θα περιμένουν και όλοι όσοι είδαν την οικοσκευή και τις επιχειρήσεις τους να υφίστανται ζημιές από τις πλημμύρες, τις απαντήσεις των Υπουργών απέναντι σε σαφείς προτάσεις που έχω καταθέσει και αφορούν αυτονόητα μέτρα προσωρινής διευκόλυνσης.

Ελπίζω και εύχομαι αυτή τη φορά να έρθουν οι υπουργοί και κυρίως να έρθουν με τη βούληση να δώσουν λύσεις.

Τώρα, που απομακρύνθηκαν τα φώτα της δημοσιότητας, κάποιοι ενδεχομένως να θέλουν να ξεχάσουν.

Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να πράξει το αυτονόητο, να στηρίξει έμπρακτα 200 πολίτες και 70 επιχειρήσεις. Τα νούμερα δεν είναι απαγορευτικά, δεν θα επέλθει δημοσιονομικός εκτροχιασμός από την εξάμηνη αναστολή πληρωμής των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων αυτών τω ανθρώπων.

Πρέπει να τους απαλλάξουμε από κάποια βάρη αυτή την περίοδο που πασχίζουν να ξανασταθούν στα πόδια τους, πρέπει να βοηθήσουμε τις 70 επιχειρήσεις , που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες, να επιβιώσουν».

Απάντηση

Από το shop μας

Πρόσφατα άρθρα