Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
16.6 C
Rhodes
ΑρχικήΔιάφοραΟλοκλήρωση εργασιών Γ’ Εθνικού Συμβουλίου

Ολοκλήρωση εργασιών Γ’ Εθνικού Συμβουλίου

- Διαφήμιση -

Η πολιτευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Αγγέλου επέστρεψε από την Αθήνα στην οποία είχε μεταβεί για να συμμετάσχει στις εργασίες του Γ΄ Εθνικού Συμβούλιου και της Ημερίδας τοπικής αυτοδιοίκησης. Με την επιστροφή της δήλωσε:

 « Το συμβούλιο ολοκληρώθηκε σε πανηγυρικό κλίμα με δημοκρατικές διαδικασίες που τηρήθηκαν χωρίς φόβο και πάθος. Κόλαφος ήταν ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος που για ακόμη μία φορά κατήγγειλε τα μισθωμένα εκδοτικά και τηλεοπτικά συγκροτήματα που συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τον πόλεμο λάσπης εναντίον του κινήματος. Ένα πόλεμο που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κερδίζουν με τη συνέπεια, τη σταθερότητα και το κυβερνητικό πρόγραμμα το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα προ των εθνικών εκλογών.

Στις εξαγγελίες του προέδρου συμπεριλαμβάνονται επιλεκτικές συνεργασίες στην τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς καμία έκπτωση στις αρχές και  τις αξίες της ιδρυτικής διακήρυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποκλείοντας την οποιαδήποτε συνεργασία με όσους ψήφισαν μνημόνια.

Αποφασίστηκε η διενέργεια διευρυμένου Εθνικού Συμβουλίου για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις τοπικές εκλογές γιατί στους Ανεξάρτητους Έλληνες οι λενινιστικού τύπου πρακτικές δεν γίνονται αποδεκτές. Βασικές αρχές είναι η λήψη αποφάσεων κατά πλειοψηφία τηρώντας όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες, μήνυμα που άλλωστε στάλθηκε από όλα τα στελέχη μας προς πάσα κατεύθυνση».

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα